Der utholdenhetstesten er, er Toyota der

Der utholdenhetstesten er, er Toyota der
Der utholdenhetstesten er, er Toyota der

Toyota var blant promotørene av "TK Cowboy Ranch International and National Equestrian Endurance Competitions", der den la vekt på styrke og holdbarhet som sine mest karakteristiske trekk. Mens konkurransene som ble holdt i Kırklareli ble holdt i 100 og 120 kilometer Igneada Longoz, 40, 60 og 80 kilometer Strandja Forests; På arrangementet vakte Toyotas stand med sine kommersielle modeller og hybridproduktspekter stor oppmerksomhet.

Mens de besøkende har mulighet til å teste hybridproduktutvalget sammen med medlemmene av «Toyota Professional»-familien, Proace City og Proace Cargo, i vakker natur; Toyotas "uovervinnelige" pick-up Hilux tok også plass på standen. I tillegg til å teste Hilux, fikk deltakerne også muligheten til å oppleve et 360-graders eventyr med VR-briller i det digitale miljøet.

Arrangementet, der det var ganske hyggelige øyeblikk, varte i 3 dager. For første gang i verdenshistorien var Svartehavskysten vitne til en vanskelig kamp av hester og ryttere i konkurransene der 70 ryttere fra Tyrkia, Hellas, Bulgaria, Irland og De forente arabiske emirater deltok. De to tyrkiske idrettsutøverne og deres hester, som var kvalifisert på slutten av konkurransen, besto den første etappen av verdensmesterskapet som arrangeres i Spania.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar