Når er sentralbankens interessemøte? Når vil rentebeslutningen for mai 2022 bli kunngjort?

Når er sentralbankens rentemøte og når vil rentebeslutningen i mai bli kunngjort?
Når er sentralbankens rentemøte? Når vil rentebeslutningen for mai 2022 bli kunngjort?

Etter kunngjøringen av FEDs rentebeslutning begynte nedtellingen for CBRTs rentebeslutning i mai 2022. Sentralbankens beslutninger i 2022 skulle holde renten konstant til nå. Nedtellingen fortsetter for mai måned fra månedsmøtene.

MPC-møtet avholdes torsdag 4. mai 500 for sentralbankens rentebeslutning, som ble redusert med 26 basispunkter totalt i de siste 2022 møtene i fjor. Det er en nysgjerrighet hva slags beslutning CBRT vil ta etter denne månedens møte, som ikke har gjort noen endringer i renten de siste månedene.

HVA ER RENTEBESLUTNING I MAI 2022?

Det er ulike prognoser for den tyrkiske sentralbankens rentebeslutning, som ikke endret den ukentlige referanserenten i tråd med forventningene til markedene i mars og april-møtet. Renten, som holdes konstant på 14 prosent, forventes ikke å endre seg denne måneden, men sentralbankens rentebeslutning kan også være en overraskelse for mai 2022. Det kan gjøres justeringer i rentebeslutningen etter inflasjonstakten.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar