Tyrkisk luftfartsindustri ble Tyrkias PCT-patentmester

Turk Aviation and Space Industry blir Tyrkia PCT-patentmester
Tyrkisk luftfartsindustri ble Tyrkias PCT-patentmester

I følge rapporten på nettstedet "patenteffect.com" ble Turkish Aerospace Industries mester for Tyrkia i første kvartal 2022 i internasjonale patentsøknader til Patent Cooperation Treaty (PCT).

Fra 2022 nådde Turkish Aerospace Industries, som sendte inn 175 nasjonale og 87 internasjonale søknader, 78 søknader om bruksmodeller. 232 av de nasjonale, internasjonale og bruksmodellsøknadene ble gjort i løpet av de siste 3 årene. Turkish Aerospace Industries, som mottok "WIPO Best Domestic Invention Award", "Sertaç Köksaldı Intellectual Property Rights Achievement Award", henholdsvis ISIF'19 GRAND PRIX og IFIA GRAND PRIX awards tidligere år, utfører studier som vil øke patentet anvendelse og kvalitet.

Mens det er patentsøknader for luftdatadatamaskinen, flydatamaskinen, navigasjonssystemer og landingssystemer som brukes i ANKA, er det også patentsøknader for det termiske sporøkende systemet som skal brukes i ŞİMŞEK, flykontrollmekanismer på HÜRKUŞ- og HÜRJET-fly. I tillegg er det patenter på nanomaterialer, kompositter og additive produksjonsmetoder for å produsere flykonstruksjonsdeler.

Turkish Aerospace Industries daglig leder Prof. Dr. Temel Kotil snakket om viktigheten av Tyrkias PCT-patentmesterskap på følgende måte: «Det er en betydelig økning i våre patentsøknader hvert år sammenlignet med året før. Patenter er de mest realistiske indikatorene på bedriftens nåværende arbeid og områdene bedriftene vil investere i de neste ti eller tjue årene. Bedrifter som bruker patentteknikk riktig i denne sammenhengen skiller seg ut sammenlignet med andre. Patenter er direkte og indirekte næringsinntekter for selskapet. I dag går en stor del av bedriftenes inntekter til patenter, bruksmodeller og merkevarer mv. begynte å danne immaterielle eiendeler. Derfor bør patenter betraktes som svært viktige økonomiske ressurser som kan betraktes som investeringer for fremtiden."

Tyrkisk luftfartsindustri har vokst med 2018 % hvert år sammenlignet med året før i nasjonale, internasjonale og bruksmodellapplikasjoner siden 50. Mens Turkish Aerospace Industries oppnådde en 2020 % økning i årlig patentregistrering i 2021. kvartal 3 sammenlignet med 100, sendte den inn internasjonale patentsøknader for patentbeskyttelse til totalt 2021 land i utlandet i første halvdel av 109.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar