Miljøfrivillige samlet inn 4,8 tonn avfall i Erciyes

Miljøfrivillige samlet tonnevis av avfallspolitier i Erciyes
Miljøfrivillige samlet inn 4,8 tonn avfall i Erciyes

Naturelskere, som samlet seg på toppen for en ren Erciyes, renset miljøet som en del av "Blue & Green Day in Erciyes"-arrangementet. I arrangementet hvor 300 personer deltok, ble det samlet inn 4.8 tonn avfall.

Kayseri Erciyes Inc. 'A Blue & Green Day in Erciyes', som gjøres tradisjonell og organiseres hvert år, ble i år arrangert lørdag 11. juni 2022 i anledning Verdens miljødag.

Aktiviteten, utført med slagordet "Hand in hand for a clean Erciyes", ble realisert med støtte fra Kayseri Metropolitan Municipality, Kocasinan Municipality, Melikgazi Municipality, Kaytur, Kayseri Transportation Inc., ikke-statlige organisasjoner, idrettsklubber og natur elskere med miljøbevissthet.

Miljøfrivillige, som kom sammen i Tekir Kapı-området på 2.200 meter, ble delt inn i ulike grupper; teltcampingområde, stier, daglig rasteplass og feltrengjøring i tabby-dammen. I arrangementet hvor 300 personer deltok, ble det samlet inn 4,8 tonn avfall.

I denne aktiviteten, som bidro til dannelsen av miljøbevissthet hos barn, både ryddet og hadde det gøy i barnehagen. Deretter, dyppet hendene i malingsboksen, laget barna et håndtrykk på veggene og skapte fargerike mønstre med de små hendene.

Etter programmet ble alle deltakere som deltok på arrangementet overrakt en Ball Velvet-blomst til minne om dagen.

Kayseri Erciyes AŞ sier at de har som mål å skape miljøbevissthet hos folket vårt. Retning. Vekslingskurs. President Dr. Murat Cahid Cıngı sa: "Erciyes-fjellet har blitt en verdi ikke bare for vårt Kayseri, landet vårt, men også for verdens menneskelighet. Våre besøkende fra hele verden kommer til Erciyes. Dette miljøet, som brukes intensivt, forårsaker uunngåelig miljøforurensning. Selv om kommunene våre, spesielt Metropolitan, Melikgazi og Hacılar-kommunene, stadig samler forurensningen og avfallet her, er avfallet overlatt til miljøet fordi fjellet vårt har blitt et boareal; Det blir skittent på grunn av faktorer som vindtype, vind og skaper et dårlig bilde. Vi, som frivillige, som fjellelskere, ikke bare som Erciyes-ledelse, men også som våre speidere, studenter, skiløpere og idrettsutøvere som elsker fjellet i byen vår; For å eliminere dette dårlige bildet, møtes vi hvert år den første uken i juni på Blue & Green Day-arrangementet i Erciyes. Vi renser flekkene som vi har forurenset og skadet fjellet, med egne midler, på grunnlag av høflighet. Det er nødvendig å bære på en sosial følsomhet for både å dra nytte av dette vakre fjellet og atmosfæren og overlate det til våre neste generasjoner. Jeg vil takke deg for at du opptrådte sensitivt i denne bevisstheten og tanken og for at du har kommet hit og bidratt til aktiviteten. "sa

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar