Kapasitetsøkning i toglinjer på grunn av offerfest

Kapasitetsøkning i toglinjer på grunn av Eid-al-Adha
Kapasitetsøkning i toglinjer på grunn av offerfest

Samferdsels- og infrastrukturdepartementet kunngjorde at det ble foretatt en ytterligere kapasitetsøkning på 11 tusen 838 personer, 39 tusen 800 på høyhastighetstoglinjene og 51 tusen 638 på hovedbanen og regionaltog, under Eid-al- Adha. Departementet påpekte at billettene blir lagt ut for salg fra i morgen.

I den skriftlige uttalelsen fra Transport- og infrastrukturdepartementet ble det rapportert at TCDD Taşımacılık AŞ økte sin kapasitet ved å legge til flere flyvninger til togene for å møte den økende etterspørselen etter passasjerer på grunn av Eid al-Adha.

I uttalelsen ble det opplyst at det ble tilført totalt 6 vogner til hoved- og regiontogene i 15-dagersperioden som dekker 10.-640. juli, og kapasiteten ble økt med 39 seter totalt.

I uttalelsen, "Izmir Blue Express, 4. september Blue Express, Eastern Express, Pamukkale Express, Konya Blue Express, Güney/Van Lake Express, Aegean Express, Erciyes Express, Toros Express, Fırat Express, Ankara Express, Island Express. I tillegg har Uzunköprü-Halkalı, Kapikule-Halkalı Seteøkning ble også oppnådd i regionaltog.

High-Speed ​​​​Trains (YHT), derimot, understreket at ytterligere flyvninger organiseres, og sa: "Totalt 7 passasjerkapasitetsøkning ble foretatt i YHT-er som opererer mellom Ankara-Istanbul-Ankara mellom 18. -7 juli. I samme periode ble det oppnådd en total økning på 8 passasjerkapasitet i YHT-er som opererer mellom Konya-Istanbul-Konya. Dermed ble det oppnådd totalt 4 passasjerkapasitetsøkninger på linjene Ankara-Istanbul og Konya-Istanbul.

I uttalelsen, som annonserte at det ble foretatt en ekstra kapasitetsøkning for totalt 51 tusen 638 personer, ble det understreket at billettene vil bli lagt ut for salg fra i morgen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar