BOYGA UAV-levering til sikkerhetsstyrker

BOYGA UAV-levering til sikkerhetsstyrker
BOYGA UAV-levering til sikkerhetsstyrker

Fortsetter sine aktiviteter under ledelse av presidentskapet for forsvarsindustrien i Republikken Tyrkia, STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Tic. A.Ş. har lagt til en ny til sine innenlandske mini-UAV-leveranser, som vil gi betydelige fordeler til Mehmetçi i feltet.

STM, et av Tyrkias ledende selskaper innen produksjon av taktiske mini-UAV-er, fullførte med suksess aksepttestene av Rotary Wing Unmanned Aerial Vehicle (UAV) BOYGA Carrying Mortar Ammunition. BOYGA, som la alle teststadier bak seg, gikk inn i sikkerhetsstyrkenes inventar.

President for det tyrkiske presidentskapet for forsvarsindustri Prof. Dr. İsmail Demir kunngjorde BOYGAs inntreden i inventaret på hans sosiale mediekonto. Demir sa: "Vi har lagt til en annen evne til inventaret som vil gi Mehmetçi en stor fordel i feltet. kazanvi maset. UAV BOYGA, som vi utviklet med nasjonale ressurser, som kan frigjøre 81 mm ammunisjon, fullførte aksepttestene og ble levert til våre sikkerhetsstyrker. Lykke til, sa han.

I sin uttalelse om emnet sa STM General Manager Özgür Güleryüz: "Vi fortsetter å stå ved våre sikkerhetsstyrker til enhver tid, med våre evner og prosjekter, og jobber non-stop for en trygg morgendag. Vår UAV, BOYGA, som forlot ammunisjon, kom inn i beholdningen til våre heroiske sikkerhetsstyrker. BOYGA, som vil styrke våre soldater i operasjonsfeltet, kan være gunstig for vårt land og nasjon. Jeg gratulerer alle mine kolleger som har bidratt til BOYGA-prosjektet”.

Fulltreffer med BOYGA

BOYGA, det siste medlemmet av STMs taktiske mini-UAV-produktfamilie, slipper den tilpassede 81 mm morterammunisjonen den bærer på målet, nettopp takket være den forbedrede ballistiske estimeringsalgoritmen. BOYGA, som kan brukes effektivt i terrorbekjempelse og asymmetriske krigføringsmiljøer, har en 30-minutters sendetid med morterammunisjon. BOYGA-plattformen, som kan nå en flyhøyde på 1.500 meter, kan bæres av en enkelt menig med en vekt på 5 kg, i tillegg til å tjene på en rekkevidde på 15 kilometer.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar