Angrep på kvinnelig sjåfør som jobber i ESHOT

Kvinne Sofore Assault Under ESHOT
Angrep på kvinnelig sjåfør som jobber i ESHOT

En kvinnelig sjåfør som jobbet under Izmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate ble verbalt og fysisk angrepet med den begrunnelse at hun ikke tok passasjerer utenfor holdeplassen. Den mistenkte ble satt i arresten. President Tunç Soyer sa: "Nødvendig juridisk oppfølging vil bli gjort."

Den kvinnelige sjåføren av bussen som kjørte på linjen Konak-Halkapınar Metro 2 (253) under ESHOT General Directorate ble slått av en mannlig passasjer i kjøretøyet. I hendelsen som skjedde i morgentimene tok sjåføren av etter å ha plukket opp passasjerer fra BA Alsancak jernbanestasjon. På dette tidspunktet var det rødt lys for kjøretøyene. Det var de som ville sette seg på bussen og ventet på at grønt lys skulle tennes, men sjåføren BA åpnet ikke døren fordi det var forbudt for å beskytte passasjer- og trafikksikkerheten.

I mellomtiden ba passasjerene GY sjåføren om å åpne døren, og da han fikk et negativt svar, fornærmet han sjåføren. Deretter dro BA bussen til et egnet sted og ba om hjelp fra ESHOT Driver Support Line. Mens han ventet på politiet, brøt den mistenkte, som økte dosen verbalt angrep, plutselig sjåførens beskyttelsesdør og slo den kvinnelige sjåføren. I slagsmålet ble sjåføren BA skadet i venstre øye og arm. Inngrep fra andre passasjerer på bussen forhindret ytterligere skade. Politiet, som ankom på tidspunktet for hendelsen, tok den mistenkte i varetekt på siktelse for forsettlig skade og skade på offentlig eiendom. Sjåføren BA, som brast i gråt av sjokket over hendelsen, mottok en anmeldelse om overfall og anmeldte den mistenkte.

Styreleder Soyer: Vi er tilhengere

Ordfører Tunç Soyer i Izmir Metropolitan Municipality ringte personlig sjåføren BA og formidlet ønsket om å bli frisk snart. President Soyer sa: «Det verbale og fysiske angrepet på vår kvinnelige sjåfør gjorde oss alle dypt bedrøvet. Vi følger rettslige prosesser for å gi den nødvendige straffen for denne styggeligheten. Jeg vil takke passasjerene våre som tok vare på sjåførbroren vår og sikkerhetsstyrkene våre som reagerte raskt på hendelsen.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar