İzmir vannpololag for kvinner slår Galatasaray og nådde lykkelig slutt

Izmir vannpololag for kvinner beseiret Galatasaray og nådde lykkelig slutt

İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo team slo Galatasaray og nådde en lykkelig slutt. Minister Tunç Soyer"Dette mesterskapet passer kvinnene i Izmir veldig bra," sa han. Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo team ble mester ved å slå Galatasaray 22.-24. juli i Istanbul. Izmir Metropolitan Municipality-ordfører i sitt innlegg på sine sosiale medier-kontoer Tunç Soyer"Dette mesterskapet passer kvinnene i İzmir veldig bra. Jeg gratulerer våre Izmir Metropolitan Municipality-idrettsutøvere, som ble mestere i Tyrkia ved å slå Galatasaray i 1. League of Water Polo. Du har gitt oss stor stolthet og spenning. Måtte din suksess alltid være."

Galatasaray er den andre, METU er den tredje

İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club møtte den siste mesteren Galatasaray i den siste kampen i Big Women's Water Polo 1st League-kamp i Istanbul Tozkoparan Swimming Pool hvor seks lag deltok. İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo-lag, som avsluttet den første perioden foran med en score på 3-1, avsluttet omgangen med en fordel på 7-3. Fortsatt å dominere med en scoring på 8-4 i tredje periode, gikk laget ut av kampen med en 10-7 seier og ble mester. Kübra Kuş scoret 5 mål, Selina Çolak 4 og Hanzade Dabbağ 1 mål i kampen.

I mesterskapet, hvor Galatasaray ble nummer to, avsluttet Middle East Technical University (METU) sesongen på tredjeplass.