Åpning av 'Gülten Akın Library' i Esenyurt

Åpningen av 'Gulten Akin-biblioteket' i Esenyurt fant sted
Åpning av 'Gülten Akın Library' i Esenyurt

IMM-president, som åpnet 'Gülten Akın Library' i Esenyurt Kıraç Ekrem İmamoğluga viktige meldinger om mange saker. Ved å understreke at konseptet "galt prosjekt", som ikke er menneskeorientert, har endret seg, sa İmamoğlu: "Noen ganger mister folk dessverre måleverdiene sine relatert til konseptet til prosjektet. De kan ikke fatte hva som er et veldig stort prosjekt og hva som er et veldig lite prosjekt. Og arbeidene som er konseptualisert som mange strukturelle prosjekter som virkelig er fremtidsrettet, kanskje gjør mer skade enn nytte, holdes dessverre foran. Men først og fremst blir mennesker og konseptene som berører mennesker dessverre glemt og skjøvet i bakgrunnen. Faktisk blir de aldri ført sammen med mennesker, med folket vårt," sa han. Ved å understreke at Istanbul har en av de største menneskelige ressursene i verden, sa İmamoğlu: "Hvem kan gjette at du i dag ikke vil komme deg ut av dette stedet, ikke en, men flere Gülten Akın. Eller noen få forskere, Uğur Şahin eller Özlem Türeci, som forandret verden og reddet verden fra en stor sykdom. Vi tror oppriktig at mange konsepter som dette vil komme fra Esenyurt, men fra Kıraç, men fra Ümraniye og Bağcılar.»

Ordfører for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu, innenfor rammen av "150 Projects in 150 Days" maraton, åpnet offisielt "Gülten Akın Library", hvis konstruksjon ble fullført i Kıraç Şehitler Mahallesi. İmamoğlu ga uttrykk for sin tilfredshet med at biblioteket ble oppkalt etter avdøde Akın, en av de viktigste dikterne innen tyrkisk litteratur, og ga slående budskap i talen sin ved åpningen, om mange emner fra det menneskeorienterte konseptet "gale prosjekt" til Esenyurt, hvor de mest konkrete eksemplene på skjev konstruksjon i Istanbul befinner seg. Overskriftene til İmamoğlus tale var som følger:

NYTT «CRAZY PROSJEKT» KONSEPT

"Disse trinnene er spesielle og viktige trinn for Istanbul. Noen ganger mister folk dessverre sine måleverdier knyttet til konseptet til prosjektet. De kan ikke fatte hva som er et veldig stort prosjekt og hva som er et veldig lite prosjekt. Dagens regjering har faktisk fått samfunnet til å falle inn i en slik feil. Og arbeider som er konseptualisert som mange strukturelle prosjekter som er orientert mot samfunnets fremtid, kanskje gjør mer skade enn nytte, holdes dessverre foran. Men først og fremst blir mennesker og konseptene som berører mennesker dessverre glemt og skjøvet i bakgrunnen. Faktisk blir det aldri ført sammen med mennesker, med folket vårt. Hvem kan gjette at en av jentene våre her i dag ikke vil være Gülten Akın. Eller hvem kan gjette at ikke én, men flere Gülten Akın ikke kommer seg ut herfra. Eller noen få forskere, Uğur Şahin eller Özlem Türeci, som forandret verden og reddet verden fra en stor sykdom. Vi tror oppriktig at mange konsepter som dette vil komme fra Esenyurt, Kıraç, Ümraniye og Bağcılar. For hvis du sier 'Hvor er verdens største menneskelige ressurs'; Etter min mening er en av deres største ressurser, en av deres perler, i Istanbul.»

"NÅR DU HOLDER DU BORTE FRA AVFALL, MØTER BUDSJETTET DITT BREAKET"

«Fra Folkets Brødfabrikk til Basilica Cistern går vi med mange vakre trinn. Vi åpner bibliotekene våre. I nær fremtid vil vi fortsette å bringe våre t-baner, taubanelinjer og mye mer spesielle strukturer til Istanbulittene. Vi betjener alle deler av Istanbul. Vi gjør riktige, planlagte, rasjonelle investeringer. Å berøre mennesker og bidra til de mest grunnleggende behovene til folket vårt... Noen steder gjennomfører vi prosjektet som tar det mest seriøse skrittet i kampen mot narkotika. Noen steder bringer vi kunnskap og kultur til barna våre slik at de kan få en bedre utdanning. På den annen side, dessverre, reparerer, reparerer, former vi noen av de forsømte verkene fra den gamle perioden eller noen arbeider som ble stående uferdige eller ufullstendige, noe som gjør dem nyttige for den regionen og presenterer dem til tjeneste for våre innbyggere med en stor transformasjon og endring. Samtidig er spørsmålet om sosialhjelp en av de viktigste sakene i Istanbul. I denne forbindelse står vi aktivt ved våre medborgere i Istanbul. Vi prøver å bidra og støtte dem og oppfylle vårt ansvar i disse vanskelige dagene uten å vise og skade disse menneskene. Vi gjennomfører denne prosessen ved å holde oss unna sløsing, nepotisme og partiskhet. Dette er også en velsignelse for budsjettet vårt. kazanroping. Når du unngår sløsing, møter budsjettet ditt overflod, og da innser du at du gjør mer arbeid enn du hadde planlagt å gjøre.»

ISTAVROZ ELVE MELDINGER

«I går gjorde vi en åpning i Üsküdar. Åpningen vi laget i Üsküdar kan virke liten. Men Istanbul er en karismatisk by. En av de mest karismatiske byene i verden. Noen ganger trekker en liten feil, litt uaktsomhet, karisma. Med andre ord, hvis han forteller verden om et bilde på Bosporos, i en blodpøl på offerfesten, i Istanbul; selv på denne ferien, TV-kanaler med helikoptre, "Jeg lurer på om det er blod der igjen," mens du skyter fra himmelen med kameraer, "Å, det er nei; det betyr at systemet har endret seg, det er en situasjon som har kommet i bruk her', hvis de liker å si: 'Hvis de opplever denne endringen, betyr det ikke å trekke karisma. Og investeringen vi gjør er viktig. Ok, en investering på nærmere 200 millioner lira er kanskje ikke en veldig viktig investering for Metropolitan, men det er en viktig investering. Hvorfor? Her er det for å opprettholde den karismaen. Så hvordan gjorde vi dette? Vi gjorde det i solidaritet. Selvfølgelig, i det første øyeblikket av en prosess som ble startet før oss, men de måtte stoppe, i det første øyeblikket av en begynnelse, som vi raskt avsluttet, ved å møte med ordføreren i det distriktet, med et serviceorientert møte , ved å forsone seg, snakke og si: "Dette er en veldig viktig sak," sa Üsküdar kommune. Ordføreren kom med en anbefaling, og ordføreren i hovedstadskommunen tok det personlig, enn si stoppet ørene. Og vi åpnet den sammen."

USKUDAR MELDINGER

«Hva gjorde ordføreren? Han takket oss. "Wow hvorfor vil du takke meg?" Egentlig mener jeg dette: Skrittet som er tatt er et rasjonelt skritt. Med andre ord holdningen til en dydig ordfører som deler problemet med meg og viser en meningsfull holdning. Det andre gode trinnet er å takke både de tidligere initiativtakerne og de nåværende avslutterne som kom til åpningen. Han kom til åpningen, Ekrem İmamoğluKanskje hundrevis av mennesker fra Üsküdar og våre medborgere fra Üsküdar som kom for å lytte til det, kanskje mange av dem kan være medlemmer av mitt parti; Å snakke med dem, den tredje dydige handlingen? Den håndfullen av mennesker som er for blinde til å se dette, Gud vet hva de gjør og sier til slike mennesker bak kulissene. Jeg er opprørt. Vår vei er en med respekt for mennesker og veien til alle som bryr seg om byen. Se, disse byene og disse landene har lidd mye på grunn av politisk diskriminering og partiskhet. Det trekker fortsatt. Hvis økonomien er dårlig, hvis problemet har vokst i dette landet, hvis inkompetansen har tatt sitt toll, har ruten dannet helt gjennom den følelsen av partiskhet brakt dette til oss. Den eneste veien ut av dette er å bli kvitt partiskhet.»

METRO OG HIZRAY MELDINGER

«Hva er mitt ønske og ønske herfra? Nesten 1 million av mine landsmenn slo seg ned her; fra øst til vest, fra sør til nord, fra tyrkisk til kurdisk, fra Laz til våre andre borgere. Fra alawitter til sunnimuslimer av alle trosretninger; Shafi, Jafarisi, mange av mine innbyggere; fra dame til herre... Siden han er statsborger i Istanbul, siden han er Istanbuls barn, kvinne; da må vi flytte mange tjenester som synkroniserer dem hit. Først av alt må vi koble dette stedet med Istanbul på en veldig sunn måte. Vi er i en intens arbeidsprosess for å åpne Mahmutbey-Esenyurt-linjen med en investering på ca. 650 millioner euro, med en investering på ca. 850 millioner euro. Nesten 1,5 år senere mottok vi vår godkjenning fra Infrastructure Transportation Unit angående driften av Sefaköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-linjen, verdt omtrent XNUMX millioner euro. Vi jobber nå med å få godkjenning fra finansdepartementet. Vi har forberedt litt finansiering. Vi forbereder oss på den t-banen. Vi utviklet 'HIZRAY'-prosjektet, som vi beskriver som 'Istanbuls fremtidige prosjekt', som kobler Istanbul til Sabiha Gökçen via TÜYAP Esenyurt. Vennene mine gjorde dette først, HalkalıDe designet den som Sabiha Gökçen. Jeg fortalte vennene mine: Når du legger til Esenyurt, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar og deler av Başakşehir, vil omtrent 3 millioner i dag og 3,5-4 millioner i morgen bo her. Med andre ord, én av fem personer i Istanbul er der. Derfor sa vi at hvis vi ikke kobler det til, vil dette prosjektet ha startet ufullstendig. Vi vil bære HIZRAY-prosjektet, som vi har utviklet og promotert over hele verden, fra Esenyurt til den regionen.»

BIBLIOTEKET ÅPNET MED «MAD GIRL'S TURKUS» OG BARNAS DRØMMER

Etter talen hans inviterte İmamoğlu barna til Esenyurt, som så ham inne og ute, til å bli med ham. İmamoğlu holder en mikrofon til de små innbyggerne for å lytte til drømmene deres for fremtiden, CHP-medlemmene Emine Gülizar Emecan og Zeynel Emre, Esenyurt-ordfører Kemal Deniz Bozkurt, Beylikdüzü-ordfører Mehmet Murat Çalık, Küçükmalçekmece-ordfører i Küçükçekmece, generalsekretær i MM, IMM ledsaget av åpningen av Gülten Akın-biblioteket Mahir Polat opptrådte sammen med avdøde Akıns datter Deniz Akın og barna fra Esenyurt. İmamoğlu og den medfølgende delegasjonen turnerte i biblioteket i selskap med Sezen Aksus "Crazy Girl's Song" komponert fra et dikt av Gülten Akın. Stilt overfor den intense interessen fra innbyggerne, besøkte İmamoğlu også korte besøk til butikkeierne rundt biblioteket.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar