1,5 millioner passasjerer på cruiseskip vil besøke Istanbul

Millioner cruiseskippassasjerer vil besøke Istanbul
1,5 millioner passasjerer på cruiseskip vil besøke Istanbul

I likhet med viktigheten av cruiseturisme, øker inntekten den gir dag for dag. De som tok cruiset oppgir at de brukte 750 dollar i havnene de stoppet under sin syv dager lange seilas. Det nylig fullførte Galataport-prosjektet gir et viktig bidrag til økningen i turismeinntektene i landet vårt.

Betydningen av cruiseturisme på kystdestinasjoner, som er blant drivkreftene i den globale reiselivsnæringen, øker dag for dag. I følge data publisert av Cruise Lines International Association, den internasjonale representanten for industrien, sier 5 av 3 personer som drar på cruise at de returnerer til et reisemål for første gang med cruiseskip, mens de bruker 750 dollar. per person ved havnene de stopper ved i løpet av sin syv dager lange seilas. Tall frigitt av Generaldirektoratet for maritime saker indikerer at antallet cruisepassasjerer som ankom landet vårt, som var 2021 232 i januar – juni 186, nådde 608 XNUMX i samme periode i år. Det nylig fullførte Galataport-prosjektet har en viktig rolle i denne økningen. Galataport, et av de viktigste stoppestedene for cruiseskip, tiltrekker seg oppmerksomheten til cruisepassasjerer innen forskjellige felt fra gastronomi til design, fra musikk til shopping, mens produktene og løsningene til innenlandske selskaper i byggesektoren både gjør reisene til de besøkende komfortable og indirekte bidra til landets økonomi.

Innenlandske løsninger ble til en signatur på Galataport

Okan Cüntay, daglig leder for ABS Yapı, som jobber for å eliminere nivåforskjellene langs den 1,2 kilometer lange kysten av Galataport, evaluerte problemet med følgende ord: Det er Istanbuls inngangsport til verden fra havet. Havnen, med en investering på 1,7 milliarder dollar, er blant de viktigste havneprosjektene på verdensbasis. Vi har fullført arbeidet vårt på Galataport slik at turister som ønsker å bidra til den tyrkiske økonomien og utforske landet vårt kan tilbringe en behagelig tid på destinasjonene sine. Ved å delta i prosjektet med å øke den 1,2 km lange kystlinjen med ABS Plus blindforskalingssystem, gjorde vi våre løsninger utviklet med den nyeste teknologien til lokale fordeler.»

Det er opprettet bruksområder ved kystlinjen

Okan Cüntay uttalte at de utførte intensive arbeider langs kysten under byggeperioden til Galataport, og delte følgende informasjon om kystlinjeoppgraderingsprosjektet: "Blindforskalingssystem i høydene H1,2 cm og H30 cm for å eliminere nivåforskjeller på 60 km kystlinje av Galataport Istanbul, vi brukte. Etter prosessen tok vi alle relevante VVS-koblinger på betongen takket være VVS-kanalene som lett ble ført under forskalingssystemet. Etter å ha fylt den med ABS Plus blindforskalingssystem, helte vi 10 cm betong på den og laget et armert betonggulv. På denne måten har vi oppnådd stor nytte og bekvemmelighet gjennom hele prosjektet ved å føre de elektriske, vann- og mekaniske installasjonene, som brukes mye i området, gjennom installasjonsgalleriene som dannes av ABS Plus-systemet. Ved å bruke våre løsninger utviklet med den nyeste teknologien i byggingen av Galataport, skapte vi et nyttig område for både team og besøkende.»

1,5 millioner cruisepassasjerer vil besøke Istanbul hvert år

Understreket at den underjordiske parkeringsplassen med en kapasitet på 2 kjøretøy, som er en av pilarene i prosjektet, gir en praktisk løsning på parkeringsproblemet i byen, formidlet ABS Yapıs daglige leder Okan Cüntay fordelene med Galataport til vårt lands cruise turisme med følgende ord: «Cruisehavner fortsetter å øke sin andel i kystturismen. Det er forventet at totalt 400 millioner cruiseturister vil besøke Istanbul hvert år gjennom Galataport. Vi er stolte av å ta del i dette viktige prosjektet, som er Istanbuls inngangsport til verden til sjøs, og å transformere våre innenlandske løsninger til fordeler for landets økonomi.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar