Privat strand for 500 personer begynte å være vertskap for Istanbulitter

Privat strand begynte å være vertskap for Istanbulitter
Privat strand for 500 personer begynte å være vertskap for Istanbulitter

Det er mulig å bade, ligge på en solseng og sole seg uten å forlate Istanbul. Alt bare en båttur unna. Den 500 personer store private stranden som drives av Beltur i Büyükada har begynt å være vertskap for Istanbulitter for en dag. Båtene som går direkte til stranden fra Bostancı og Kartal kommer tilbake på slutten av dagen.

Istanbul, en by med et hav i midten, har nå en privat strand. Beltur, som brakte standarden for feriedestinasjoner til Büyükada, leide den ledige virksomheten og åpnet den for bruk av publikum. Prisen på stranden, som vil gi service av høy kvalitet til Istanbulittene mellom 09.00-19.00 til slutten av sommeren, er også rimelig. Stranden, som koster 95 TL per person på hverdager og 120 TL i helgene, kan brukes gratis av barn i alderen 0-7 år, og med 7 % rabatt for barn i alderen 12-50. Avgiften inkluderer transport, solsenger og parasoller. Beltur kafé, som også ligger på stranden, serverer de som kommer til stranden frem til kl. 23.30 til prisene til sine andre etablissementer. De som bor på øyene og har Adakart kan dra nytte av de samme tjenestene med 20 % rabatt.

HOTELLET ER PÅ VEIEN

Belturs daglige leder Cenk Akın, som sa at de ikke er fornøyd med bare stranden og kafeen, sa at de jobber med å forlate et permanent arbeid i Istanbul og sa: "Med vårt 5 hektar med rekreasjonsområde vil et nytt boareal opprettes på øya. kazanvi ringer. I tillegg samler vi den fascinerende utsikten over Istanbul med den herlige utsikten over Istanbul på Beltur Cafe, som er etablert på et område på 200 kvadratmeter. I 2023 skal Beltur Büyükada Hotel med 56 rom tas i bruk. Beltur Restaurant vil finne sted på hotellet vårt med sine unike smaker som endrer seg hver sesong. Hotellet vårt, med egen strand utenfor Beltur-stranden og et annet basseng enn bryggen, vil også tilby tjenester til Istanbulittene, og vil tilby muligheten til å ha en ferie uten å komme seg vekk fra byen.»

LEID FRA DEPARTEMENTET

Stedet, som tilhører Landbruks- og skogbruksdepartementet, ble tidligere drevet av Kartal kommune. Beltur leide området av departementet i 20 år. Moloen, som holdt på å råtne på grunn av omsorgssvikt, ble renovert. Det ble laget en plattform hvor 350 mennesker kan svømme samtidig, ligge på solsengen og sole seg. Kafeen ble renovert i Beltur-kvalitet og begynte å servere. Hotellbyggingen fortsetter.

DATTERSELSKAPER SAMARBEID

I tillegg til Beltur, støttet noen datterselskaper av İBB også arbeidene for realiseringen av stranden i Büyükada.

– Midjen min: Han etablerte Istanbulkart-transaksjonsinfrastrukturen med svingkorssystemet.

– Bimtaş: Levert prosjektdesigntjeneste.

– Boğaziçi Management: Det forutsatt at WC-hytta må brukes i regionen.

– IETT: "Monastery Road" vil endre navn til "Beltur Stop" og flytte holdeplassen til anleggets inngang. Det vil også øke transporttilbudet i retning anlegget.

– Isbak: Han etablerte den elektroniske infrastrukturen og Wi-Fi-systemet med veiledning av Electronic Systems Department.

– Isper: Han utførte sprøyteundersøkelsene i regionen sammen med teamene sine.

– Istach: Han utførte strand- og sjøvask med kystrydderlaget.

– Avdeling for parker, hager og grøntområder: Han utførte rengjøringen av rekreasjonsområdet og Beltur Cafe-området ved å klippe gresset og beskjære trærne.

– Bylinjer: Sea Taxi-brukere vil ha direkte tilgang til Beltur Beach brygge.

– KIPTAS: Han påtok seg oppgaven som prosjektkontrollør.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar