Osmaniye-guvernør Yılmaz undersøkte Düldül Mountain Cable Car Works

Osmaniye-guvernør Yilmaz Duldul Mountain inspiserte taubaneverk
Osmaniye-guvernør Yılmaz undersøkte Düldül Mountain Cable Car Works

Osmaniye-guvernør Dr. Erdinç Yılmaz klatret til toppen av Düldül-fjellet og undersøkte taubanearbeidene på stedet. Düziçi-distriktsguvernør Turgay İlhan og Düziçi-ordfører Alper Öner deltok også i besøket. Guvernør Yılmaz, som gjorde observasjoner på taubanen, mottok informasjon om de pågående arbeidene fra Düziçis ordfører Alper Öner.

Düziçi-ordfører Alper Öner uttalte at teknisk sett er taubanen ferdig, landskapsarbeidet fortsetter og de planlegger å fullføre landskapsarbeidet innen 1 måned, og sa: "Vi venter på folket i Kahramanmaraş, Kayseri, Gaziantep, Adana, Mersin, Hatay og Osmaniye i hele den nærliggende regionen." .

Guvernør Yılmaz sa i sin uttalelse etter undersøkelsene: "Vi er nå på toppen av Düldül-fjellet. Det er en taubane her. Forhåpentligvis vil kommunen vår begynne å frakte passasjerer om omtrent en måned. Det er virkelig et fantastisk syn å se. Vi er på det høyeste punktet i Çukurova. Denne taubanen blir verdens andre i lengde og den lengste i Tyrkia uten mellomstasjon. Reisen vil ta cirka 25 minutter og vil bli ledsaget av en fantastisk utsikt. Jeg tror innbyggerne våre vil vise interesse her når taubanen kommer i bruk. Jeg ønsker ham lykke til og lykke til."

Düziçi Düldül Mountain Cable Car Facility, som ligger på toppen av Düldül-fjellet i en høyde av 2246, har en lengde på omtrent 5.500 meter. Düziçi Cable Car Line er på andreplass etter Bolivia Cable Car Line, som har den lengste linjen i verden mellom de to stasjonene; I Europa rangerer den først i denne forbindelse.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar