Energien til jernbanesystemet i Kayseri vil bli levert fra fornybare ressurser

Energien til jernbanesystemet i Kayseri vil bli produsert fra fornybare ressurser
Energien til jernbanesystemet i Kayseri vil bli levert fra fornybare ressurser

President Büyükkılıç, som mottok en detaljert presentasjon om transportinvesteringer, nevnte viktigheten av å etterlate et rent miljø for fremtiden og understreket at de jobber med å skaffe energien som brukes i jernbanesystemet fra fornybare kilder.

Kayseri Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Memduh Büyükkılıç kunngjorde at de jobber med å skaffe energien som brukes i jernbanesystemet fra fornybare kilder. I denne sammenhengen mottok ordfører Büyükkılıç en orientering fra Transportation Inc. og diskuterte WPP- og GES-alternativene. I tillegg til Memduh Büyükkılıç, visegeneralsekretær Bayar Özsoy, Transportation AŞs daglige leder Mehmet Canbulut, leder for transportplanlegging og jernbanesystemavdeling Sedat Erdoğan og transport A.Ş. lag deltok Transport A.Ş. En omfattende presentasjon ble holdt av daglig leder Mehmet Canbulut til president Büyükkılıç. I presentasjonen ble president Büyükkılıç gitt omfattende informasjon om fornybare energikilder som RES og SPP som skal brukes i jernbanesystemlinjer.

ENERGIBEVEGELSE I TRANSPORT

President Büyükkılıç påpekte viktigheten av arbeidet som gjøres med forsyning av energi brukt i jernbanesystemet fra fornybare kilder, og uttalte at han vil følge prosessen, og understreket viktigheten av å etterlate et rent miljø for fremtiden, og uttalte at de streber for mer avanserte transportinvesteringer President Büyükkılıç takket sine kolleger for deres innsats innen transport. Han sa at de har som mål å gjøre Kayseri mer komfortabelt, mer utviklet og mer praktisk.

INSTRUKSJONER FOR NYE TAPSTASJONER

På møtet ble det gitt informasjon til president Büyükkılıç om andre arbeider knyttet til transport. President Büyükkılıç, som instruerte å fremskynde infrastrukturarbeidene for 24 nye KAYBIS-stasjoner, mottok informasjon om punktet som ble nådd angående integreringen av Tyrkia-kortet med offentlig transport.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar