Holdnings- og kommunikasjonsopplæring for personer med nedsatt funksjonsevne for TCDD-transportpersonell

Holdninger til funksjonshemmede og kommunikasjonsopplæring for TCDD-transportpersonell
Holdnings- og kommunikasjonsopplæring for personer med nedsatt funksjonsevne for TCDD-transportpersonell

Innenfor rammen av "Holdninger til funksjonshemmede og kommunikasjon med funksjonshemmede"-prosjektet utført i samarbeid med generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ og den tyrkiske konføderasjonen for funksjonshemmede og koordineringen av passasjeravdelingen vår, opplæringen for billettkontoret vårt personell ansvarlig for billettsalg og konsulenttjenester ble gitt i ATG treningshall mandag 27. februar.

Innenfor rammen av opplæringen har det som mål å øke kvaliteten på tjenestene for alle personer med nedsatt funksjonsevne, spesielt de med nedsatt hørsel, til billettkontoret og billettkontrollørene som er i en-til-en kommunikasjon med passasjerer og fungerer som institusjonens synlige ansikt.

Generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ dannet jernbane- og bybanesystemer og passasjertransporttjeneste med en menneskeorientert og lik tjenesteforståelse, for å tilby tilgjengelige tjenester for alle innbyggere, for å øke kvaliteten på transporttjenesten for funksjonshemmede individer, og for å opplæringsprogrammene den gjennomførte i Ankara etter Eskişehir og Istanbul. Den fortsetter for personellet i.

I denne sammenhengen besøkte han treningshallen i Ankara sammen med daglig leder Ufuk Yalçın og presidenten for den tyrkiske konføderasjonen for funksjonshemmede, Yusuf Çelebi, og møtte personellet.

Vi er mest fornøyd med jernbanen innen transport

President i Tyrkias konføderasjon for funksjonshemmede, Yusuf Çelebi, ønsket Guds nåde til de som mistet livet på grunn av jordskjelvkatastrofen vi nylig opplevde og en rask bedring til de skadde, og fortsatte sine ord som følger:

«Alle individer kommer til verden med de samme rettighetene. Vi som mennesker med nedsatt funksjonsevne ønsker de samme rettighetene som alle har. Denne opplæringen vil være svært nyttig for å hjelpe funksjonshemmede både til å anvende reglene og til å lære å gjøre denne hjelpen uten å føle seg. Jeg vil gjerne takke ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, som støttet disse treningene, og Ufuk Yalçın, daglig leder for TCDD Transportation. Innenfor transportmiljøet har vi stor glede av våre reiser med jernbane. Våre jernbaner er blitt mer tilgjengelige med sine ansatte, servicekvalitet og tiltak.»

Våre jernbaner jobber for at alle innbyggere skal ha tilgjengelige fasiliteter

Ved å uttale at på den 21. dagen av jordskjelvkatastrofen som dypt bedrøvet landet vårt, fortsetter de å jobbe dag og natt sammen med alle jernbanemenn for å lege våre sår med enhet og solidaritet, og ønsket vår daglige leder Ufuk Yalçın Guds nåde til innbyggerne som gikk bort på grunn av jordskjelvet og rask bedring til de skadde. Han ønsket at slike smerter aldri skulle skje igjen.

Vår daglige leder Ufuk Yalçın fortsatte ordene sine som følger: "Vi utfører 'Orange Table Service' for alle innbyggere med ulike behov, fra planlegging av reiser til å kjøpe billetter, transport til stasjoner og stasjoner, sette seg på kjøretøyene, reise komfortabelt og returnere komfortabelt til sine hjem på slutten av turen. I tillegg fortsetter opplæringen av våre ansatte for å øke kvaliteten.»

Vår daglige leder Yalçın understreket viktigheten av å møte forventningene ved å maksimere kvaliteten på tjenestene som tilbys innbyggere med spesielle behov og at vi alle er skapt med forskjellige egenskaper: «Det er en spesiell glede for oss at våre tjenester for funksjonshemmede setter en smil om munnen deres. Vårt servicenivå er på et visst nivå. Det er bare takket være disse treningene at vi kan holde det på det nivået og flytte det videre. Vi vil fortsette disse treningene. Etter Istanbul, Eskişehir, fullfører vi det i Ankara. Jeg vil takke mitt verdifulle team som utførte studiene knyttet til disse treningene. Jeg ønsker deg lykke til med utdannelsen." sa.

Günceleme: 27/02/2023 16:01

Lignende annonser