Cherys 3 nye SUV-modeller er til salgs i Tyrkia: Her er prisene

Chery-modeller utgitt i Tyrkia
Chery kunngjør prisene på 3 nye SUV-modeller som er forhåndsintrodusert

Chery, som har vært den største bilprodusenten i Kina i 20 år på rad, begynte å lansere sine splitter nye modeller i vårt land kort tid etter at de kom inn på det tyrkiske markedet.

Den lanseringsspesifikke nøkkelferdige prisen på TIGGO 8 PRO, flaggskipet til merket, som fokuserer på teknologi og luksus, er en av de nye modellene i SUV-klassen, med start fra 1 million 50 tusen TL. Den spesielle lanseringsprisen på TIGGO 7 PRO, som fokuserer på komfort og mote, starter fra 825 tusen TL.

OMODA 5 skiller seg ut som merkets første globale modell, og skiller seg ut med sin nøkkelferdige salgspris fra 810 tusen TL for lanseringen. I tillegg til sin konkurransedyktige prispolitikk, demonstrerer Chery også sin tillit til kjøretøyene sine ved å tilby 5 års eller 150 tusen kilometer garanti på sine nye modeller, som ble lagt ut for salg i mars.

Si Fenghuo: "Tyrkia er en bro til europeiske markeder"

Chery, president Si Fenghuo, sa at Chery er det første kinesiske bilmerket som legger ut på en reise mot globalisering, "Chery, en av pionerene innen kinesiske bilmerker, har operert i globale markeder i 20 år. Våre produkter eksporteres til over 80 land og regioner. Chery har fått tilliten til over 11 millioner brukere over hele verden. Tyrkia, skjæringspunktet mellom Asia og Europa med sine unike geografiske fortrinn og sterke industrielle infrastruktur, er en av verdens utviklingsøkonomier og et av de raskest voksende landene i verden. I denne forbindelse fungerer Tyrkia som en bro for Chery til å komme inn på det europeiske markedet, noe som er av stor betydning i globaliseringsprosessen.»

Om de nye modellene sa Si: "Nå lanserer Chery offisielt produkter i TIGGO- og OMODA-serien. TIGGO 8 PRO er en førsteklasses 7-seters SUV for bybruk. TIGGO 5 PRO er en modell som skiller seg ut med sin teknologi og stilige design. OMODA XNUMX, derimot, vekker oppmerksomhet med sitt dynamiske design og avanserte teknologiske funksjoner for unge brukere. Disse tre modellene er produkter som gir ulike kjøreopplevelser som møter ulike brukerbehov.»

Si Fenghuo sa: "Vi har samarbeidet med mange autoriserte forhandlere de siste månedene, og jeg er veldig takknemlig for deres tillit. Samtidig testet mange av våre pressevenner og forretningspartnere våre kjøretøy og kom med positive kommentarer. Tusen takk. Fra nå av vil vi fortsette å vokse i det tyrkiske markedet, bringe flere produkter og berike bilmarkedet steg for steg. Vi er beæret over å jobbe med partnere fra alle samfunnslag for å bidra til utviklingen av den tyrkiske bilindustrien, og vi vil fortsette å tilby den tyrkiske forbrukeren de beste produktene, den beste servicen og den beste opplevelsen med Chery."

Ahu Turan: "Over 20 tusen kunder ønsket å kjøpe kjøretøyene våre"

Bemerket at interessen for Chery har økt på kort tid, sa Chery Tyrkias visepresident Ahu Turan; «Den nye struktureringen av Chery i Tyrkia, som vi annonserte i 2022, vakte stor interesse fra tyrkiske kunder. Før vi annonserte prisene våre, tok mer enn 20.000 18 kunder kontakt med oss ​​og uttrykte ønske om å kjøpe kjøretøyene våre. I dag begynner vi offisielt å møte våre kunder i Tyrkia med 25 autoriserte forhandlere i XNUMX provinser i utgangspunktet.» han sa.

Turan uttalte at de rikt utstyrte SUV-modellene ble ferdigstilt som et resultat av omfattende forskning i henhold til forventningene til det tyrkiske markedet, og sa:

"Målet vårt i våre 2023 nye SUV-modeller, som vi begynte å selge fra mars 3, er å bli foretrukket mer av våre kunder og å vise at Chery tilbyr pålitelige, komfortable og teknologiske produkter. Som Chery-merket har vi full tillit til at vi vil være en av de aktive aktørene på det tyrkiske SUV-markedet. I tråd med våre mål i 2023 planlegger vi å bringe Chery-merket vårt til et mye bredere publikum ved å diversifisere modellutvalget vårt i fremtiden.»

Chery går inn i en ny fase som akselererer globaliseringsprosessen i Tyrkia

Chery, som har fulgt en resolutt global markedsstrategi i mer enn 20 år, har etablert 5 forskjellige FoU-sentre med et globalt omfang så langt. FoU-teamet til merket, som har mer enn 5 ansatte, inkluderer erfarne bileksperter fra forskjellige land og geografier. Mange viktige navn som har tjent kjente bilfirmaer deltar i forsknings- og utviklingsteamet.

Etter å ha implementert 10 store fabrikker og 500 utenlandske servicepunkter rundt om i verden, oversteg Cherys globale salg i 2022 11 millioner enheter og eksporten oversteg 2,4 millioner enheter. Spesielt i markeder som Chile og Brasil oppnår flere modeller av Chery konsekvent suksess i sine segmenter. I tillegg har Chery blitt det raskest voksende merket i Midtøsten og Mexico.

Chery, som har lykkes med å rangere først i personbileksport i Kina i 20 år på rad, fortsetter å akselerere globaliseringsprosessen i 2023 og lager sin strategi for å dekke over 5 land for OMODA 30-modellen alene. Ved å lansere 8 nye modeller, TIGGO 7 PRO, TIGGO 5 PRO og OMODA 3, går Chery ikke bare fullt ut på det tyrkiske markedet, men akselererer også sin globaliseringsstrategi.

1.6 turbo bensinmotor og DCT girkasse standard på alle modeller

Alle Chery SUV-modeller som tilbys for salg i Tyrkia, bruker 1598 cc 4-sylindrede, turboladede motorer med direkte bensininnsprøytning. 183 TGDI-motoren som yter 136.5 HK (275 kW) og 1.6 Nm dreiemoment er kombinert med en 7-trinns dobbelclutch automatisk DCT-girkasse. Chery SUV-modeller, som trekker oppmerksomhet med sin effektivitet i drivstofforbruk, kan også gi høyytelsesbruk med 3 forskjellige kjøremoduser og girkasser.

Ser på drivstofforbruksverdiene; OMODA 5 bruker 9.1 lt/100 km, TIGGO 7 PRO 8.6 lt/100 km og TIGGO 8 PRO forbruker 8.1 lt/100 km. Alle modellene har også et 4×2 transmisjonssystem, mens frontbremsene er luftkjølte skiver og bakbremsene er diskrete for å sikre absolutt retardasjon. Alle modellene fokuserer på kjøreglede sammen med komfort og dynamikk, takket være McPherson foran og multi-link uavhengig fjæring bak.

OMODA 5, Cherys globale modell

OMODA er det første globale kjøretøyet utviklet av Chery. Chery OMODA 5 i samsvar med forventningene til kunder over hele verden; I tillegg til sitt unge, nye, iøynefallende og selvsikkerte design, har den som mål å motta et stort antall bestillinger på kort tid med sitt rike utstyr. Prisene på OMODA 3, som tilbys for salg i 5 forskjellige utstyrsnivåer, Comfort, Luxury og Excellent, starter fra 810 tusen TL.

4 mm lang, 400 mm bred og 830 mm høy, har OMODA 588 en akselavstand på 5 mm. Bagasjerommet på OMODA 2630, som har en egenvekt på 423 kg, er 5 liter og bensintanken er på 378 liter i standardposisjon. Avhengig av utstyrsnivået kan den dynamiske SUV-en, som kan akselerere fra 51-215 km/t på 60 sekunder med dekk på 17/215 R55 eller 18/0 R100, nå en makshastighet på 8,6 km/t.

I den omfattende Comfort-utstyrte versjonen av OMODA 3, som kom inn på det tyrkiske markedet med 5 forskjellige utstyrsnivåer; Nøkkelfri inngang og start, parkeringssensor foran og bak, ryggekamera, automatisk klimaanlegg, kjøremoduser (øko, normal, sport), 17-tommers aluminiumsfelger, LED-frontlykter, LED-kjørelys, LED-baklys, elektrisk og Oppvarmede sidespeil, doble eksosuttak, 64-farger ambient belysning, skinnratt, semi-skinnseter, 3 USB-utganger, 10,25-tommers dashbord, 10,25-tommers multimediaskjerm, Bluetooth, e-call, Wireless CarPlay og AndroidAuto, 6 Høyttalere, trådløs lading, 12V strømuttak foran og bagasjerom, Hill Start Assist, frontkollisjonsputer, sidekollisjonsputer (foran) og gardinkollisjonsputer tilbys som standard.

I tillegg til disse, i luksusutstyrt OMODA 5; 360 grader panoramautsikt, automatisk bakluke, åpningsbart glasstak, 6-veis elektrisk førersete, oppvarmede forseter, dobbel sone automatisk klimaanlegg, 18-tommers aluminiumsfelger, skinnseter, intelligent cruisekontroll, blindsonevarslingssystem, foran og Kollisjonsvarsling bak, kjørefeltassistent, aktiv nødbrems med kjøretøy-, fotgjenger- og sykkelgjenkjenning, trafikkkjøringsassistent, varslingssystem for åpen dør og system for unngåelse av flere kollisjoner tilbys som standard.

I Excellent, som er det øverste utstyrsnivået til OMODA 5, i tillegg til alle disse; Legger til 4-veis justerbart elektrisk foran passasjersete, forseteventiler, modelllyssignatur, intelligent stemmestyringssystem, 8 høyttalere og SONY lydsystem. De som ønsker luksus og utmerket utstyr kan tilpasse kjøretøyene sine med Dual Body Color og Dual Color Wheels.

TIGGO 7 PRO, den luksuriøse kompakte SUV-en

TIGGO 7 PRO setter inngangsnivået i segmentet for luksuriøse kompakte SUV-er, og retter seg mot kunder som fokuserer på stilig utseende og kjørekomfort. TIGGO 7 PRO tar i bruk designspråket til TIGGO-familien i utseende. "Angel Wing Star" frontgrillen, som er kompatibel med LED Matrix frontlykter, byr på en stilig og dynamisk visuell fest. Den appellerer også til unge brukere med sin tofargede kjøretøykropp og design med flytende tak. Prisene på TIGGO 3 PRO, som tilbys for salg i 7 forskjellige maskinvarenivåer, Comfort, Luxury og Excellent, starter fra 825 tusen TL.

TIGGO 4 PRO er 500 mm lang, 842 mm bred og 1705 mm høy, med en akselavstand på 7 mm. TIGGO 2 PRO, som har en egenvekt på 670 kg, har et bagasjevolum på 497 liter og en bensintank på 7 liter i standardposisjon. Luksus-SUV-en, som kan akselerere fra 475-51 km/t på 225 sekunder med dekk i størrelsen 60/18 R0 i standardutstyret, kan nå en makshastighet på 100 km/t.

I den komfortutstyrte versjonen av TIGGO 3 PRO, som kom inn på det tyrkiske markedet med 7 forskjellige utstyrsnivåer; Nøkkelfri inngang og start, parkeringssensor bak, ryggekamera, åpningsbart panoramaglasstak, 6-veis elektrisk førersete, 4-veis elektrisk førersete korsryggstøtte, 4-veis justerbart elektrisk foran passasjersete, automatisk klimaanlegg, N95 luftfiltrering System, Kjøremodus (Øko, Normal, Sport), 18-tommers aluminiumsfelger, LED-frontlykter, LED-kjørelys, LED-baklys, Takrails, Elektriske sidespeil, doble eksosrør, skinnratt, skinnseter, 3 USB-porter, 7-tommers instrumentklynge, 10-tommers multimedieskjerm, Bluetooth, e-call, Wireless CarPlay og AndroidAuto, 4 høyttalere, 12V strømutganger foran og bagasjerom, Hill Start Assist, Hill Descent Control, Frontkollisjonsputer, Sidekollisjonsputer ( Front), Curtain Air Puter tilbys som standard.

I tillegg til disse er TIGGO 7 PRO utstyrt med Luxury; Parkeringssensor foran, 360-graders panoramautsikt, automatisk bakluke, oppvarmede forseter, dobbel sone automatisk klimaanlegg, mønsterlyssignatur, sidespeil med oppvarmet og automatisk sammenleggbar, 7-farget omgivelsesbelysning, 12,3-tommers dashbord, 6 høyttalere, trådløst Lading og blindsonevarslingssystem tilbys som standard. I Excellent, som er det øverste maskinvarenivået til TIGGO 7 PRO, i tillegg til alle disse; Intelligent stemmestyringssystem, intelligent cruisekontrollsystem, kollisjonsvarslingssystem foran og bak, assistent for kjørefelt, aktiv nødbrems med kjøretøy, fotgjenger- og sykkelgjenkjenning, trafikkkjøringsassistent og varslingssystem for åpen dør er lagt til. De som ønsker luksus og utmerket utstyr kan også kjøpe TIGGO 7 PRO med doble kroppsfarger.

TIGGO 8 PRO, eksklusiv komfort

Chery TIGGO 8 PRO er en 7-seters SUV med stort volum for kunder med fokus på suksess og livskvalitet. Chery TIGGO 8 PRO, posisjonert som "flaggskipet" til merket i Tyrkia, gir opplevelsen "Top Class Cabin on Land" med en følelse av førsteklasses komfort, både statisk og på farten. Prisene på TIGGO 8 PRO i to utstyrsnivåer, Luxury og Excellent, starter fra 1 million 50 TL og det mest omfattende utstyret til merket tilbys.

Stillheten som tilbys av det avanserte isolasjonsnivået til Chery TIGGO 8 PRO bidrar også til kjørekomforten. Støyen til TIGGO 8 PRO målt ved tomgangshastighet er kun 39,9 dB. I tillegg går motoren ekstremt stillegående og støynivået i kupeen er fullstendig minimert ved bykjøring. Brede lydabsorberende stoffområder spiller også en rolle i NVH-ytelsen til TIGGO 8 PRO så vel som de avanserte løsningene implementert av ingeniørene.

TIGGO 4 PRO, som er 722 tusen 860 mm lang, 705 8 mm bred og 2 710 mm høy, har en akselavstand på 565 tusen 8 mm. Bagasjevolumet til TIGGO 5 PRO, som har en egenvekt på 479 kg, er 51 liter i 235-seters stilling og bensintanken er på 55 liter. 18-seters luksus-SUV, som kan akselerere fra 0-100 km/t på 9,1 sekunder med dekk i størrelsen 7/190 RXNUMX i standardutstyret, kan nå en makshastighet på XNUMX km/t.

I den luksusutstyrte versjonen av TIGGO 2 PRO, som kom inn på det tyrkiske markedet med 8 forskjellige maskinvarenivåer; Nøkkelfri inngang og start, Parkeringssensor foran og bak, 360 grader panoramautsikt, automatisk bakluke, åpningsbart panoramaglasstak, 6-veis elektrisk førersete, oppvarmede forseter, dobbeltsone automatisk klimaanlegg, N95 luftfiltreringssystem, kjøremoduser (øko) , Normal, Sport), 18-tommers aluminiumslegeringsfelger, LED-frontlykter, LED-kjørelys, LED-baklys, takrails, modelllyssignatur, elektriske og oppvarmede og automatisk sammenleggbare sidespeil, doble eksosuttak, 7-farget ambient Belysning, skinnratt, skinnseter, 50:50 sammenleggbare seter i tredje rad, 3 USB-porter foran og bak, 3-tommers dashbord, 12,3-tommers multimediaskjerm, 12,3-tommers klimaanlegg, Bluetooth, e-anrop, trådløs CarPlay og AndroidAuto , 8 høyttalere, trådløs lader, 6V strømuttak foran og bagasjerom, Hill Start Assist, Hill Descent Control, Front kollisjonsputer, sidekollisjonsputer (foran), gardinkollisjonsputer og blindsonevarslingssystem tilbys som standard.

I Excellent, som er det øverste maskinvarenivået til TIGGO 8 PRO, i tillegg til disse; 4-veis elektrisk førersete korsryggstøtte, minne førersete, 4-veis justerbart elektrisk passasjersete foran, forseteventilasjon, dimbart innvendig speil, intelligent stemmestyringssystem, 8 høyttalere, intelligent cruisekontroll, kollisjonsvarsling foran og bak, kjørefelt Posisjoneringsassistent, aktiv nødbrems med kjøretøy, fotgjenger- og sykkelgjenkjenning, trafikkkjøringsassistent og åpen dørvarslingssystem er lagt til.

Alle Chery-modeller tilbys for salg på det tyrkiske markedet med en garanti på 5 år eller 150 tusen kilometer.

Günceleme: 22/03/2023 14:53

Lignende annonser