Global Ports Holding legger til Alicante Cruise Port til sin portefølje

Global Ports Holding legger til Alicante Cruise Port til sin portefølje
Global Ports Holding legger til Alicante Cruise Port til sin portefølje

Global Investment Holdings Inc. annonserte at deres indirekte datterselskap Global Ports Holding Plc (GPH) har signert konsesjonsavtalen for Alicante Cruise Port.

I uttalelsen til Public Disclosure Platform (KAP) ble følgende registrert: «Med vår vesentlige avsløring datert 16. desember 2022, joint venture-selskapet til Servicios Portuarios Canarios (Sepcan) i Alicante, der vårt selskaps indirekte datterselskap Global Ports Holding Plc (GPH) er en aksjonær på 80 %. Vi har kunngjort for offentligheten at tilbudet som ble gitt for anbudet om driftskonsesjonen til cruisehavnen ble valgt som det beste tilbudet av Alicante havnemyndighet. GPH har informert vårt selskap om at Sepcan har signert en konsesjonsavtale for drift av cruisevirksomheten til Alicante havn i 15 år. Driftsstart forventes innen utgangen av GPHs regnskapsår (31. mars 2023). Alicante Cruise Port gjennomgår en omfattende investeringsprosess av havnevesenet, som vil forbedre havnen og dens omgivelser betydelig og sikre integrasjon med kystlinjen og byen. I samsvar med vilkårene i konsesjonsavtalen planlegger GPH å investere opptil 2 millioner euro for oppussing og modernisering av cruiseterminalen. Alicante Cruise Port er en av de mest etterspurte og voksende cruisedestinasjonene på østkysten av Spania, med over 100.000 XNUMX passasjerer i året. Havnen har en sterk flyselskapsforbindelse og er ideell plassert for å bli inkludert i cruisereiser ved Middelhavet.»

Günceleme: 09/03/2023 13:24

Lignende annonser