Ibrahimovic blir den eldste spissen i Serie A-historien

Zlatan Ibrahimovic scoret en straffe mot Udinese i sin første kamp for AC Milan på over ett år, noe som gjorde ham til den eldste målscoreren i Serie A-historien 18. mars.

Den rutinerte spissen Ibrahimovic, som ble tilbakekalt til det svenske landslaget for kort tid siden, knuste straffen på hjemmebane i andre forsøk i første omgangsstopp, og stillingen ble 1-1.

Han bommet på det første poengsparket, men da Beto ble straffet for voldtekt fikk han en ny sjanse og landet skuddet sitt midt i mål.

Med sine 41 år og 166 dager har Ibrahimovic passert den tidligere AC Milan-forsvareren Alessandro Costacurta som den eldste spilleren i Italias toppklasse.

Imidlertid gikk Milan inn i time-outen ett mål bak, da Beto gjorde opp for sin feil ved å score et mål ved pause.

Ibrahimovic ble kåret til Milan-trener Stefano Piolis startoppstilling for første gang siden januar i fjor og overrakte kapteinsbindet.

Han har spilt innbytter tre ganger denne sesongen, etter å ha vært ute av banen siden mai i fjor etter en rekonstruktiv operasjon av fremre korsbånd i venstre kne.