Priser ble gitt til idrettsutøverne som ble rangert i Marathon Izmir

Priser ble gitt til utøverne som konkurrerte og rangerte i 42 kilometer Marathon Izmir Avek, arrangert for femte gang i år av Izmir Metropolitan Municipality.

"Turkey's Fastest Marathon" Marathon Izmir Avek, arrangert for femte gang i år av Izmir Metropolitan Municipality, ble kjørt med deltagelse av 38 eliteidrettsutøvere fra 600 land. Prisutdelingen av det 42 kilometer lange løpet ble holdt i Kültürpark. I herrekategorien tok kenyanske Vitalis Kibiwot førsteplassen med tiden 2 timer, 11 minutter og 8 sekunder, mens etiopiske Sendeku Alelgn ble nummer to med tiden 2 timer, 13 minutter og 42 sekunder, og kenyaneren Silas Kurui tok den tredje. plass med en tid på 2 timer, 13 minutter og 47 sekunder. Etiopiske Aamelmal Tagel vant kvinneløpet på 42 kilometer med tiden 2 timer, 37 minutter og 26 sekunder. Etiopiske Bekelech Bedada ble nummer to med 2 timer 42 minutter og 10 sekunder, og japanske Suguru Oktabe ble nummer tre med 2 timer 43 minutter og 16 sekunder.

Total premie på 42 tusen dollar i 42K

I 42K Marathon Izmir Avek 2024 General Men's and General Women's kategoriene mottok den første vinneren 10 tusen dollar, den andre 5 tusen dollar, den tredje 3 tusen dollar, den fjerde 2 tusen dollar, og den femte 42 dollar. Vinnerne av XNUMXK-kategorien ble gitt sine priser av Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Dr. Izmir Metropolitan Municipality Council CHP Group på vegne av Cemil Tugay Sözcüsü og Karabağlar kommunes varaordfører Elvin Sönmez Güler, İzmir Metropolitan Municipality visegeneralsekretær Ertuğrul Tugay, leder for ungdoms- og sportstjenester i İzmir Metropolitan Municipality, Hakan Orhunbilge, Izmir Metropolitan Municipality Sports Club President i Hüseyin Şegel, styreleder i Hüseyin Şegel i Hüseyin Egel. Direktører Ersan Odaman AVEK Automotive General Manager Derya Uluğ og Izmir Metropolitan Municipality Council medlem Aras Kaynarca.

Total premie for 42 K tyrkiske kvinner og menn er 100 tusen TL

I 42K tyrkiske kvinner og tyrkiske menn ble den første plassen tildelt 14 tusen TL, den andre 12 tusen TL, den tredje 10 tusen TL, den fjerde 8 tusen TL, og den femte plassen 6 tusen TL. Konkurranseseremonien, der totalt på 50 tusen TL ble gitt i begge kategorier, ble livnet opp med danseshow og konserter. I kategorien 42K Tyrkia menn var førsteplassen Hakan Turan (2 timer 51 minutter 3 sekunder), den andre Serdar Sezer (2 timer 51 minutter 6 sekunder) og den tredje Erkan Bacak (2 timer 52 minutter 5 sekunder). I kategorien 42K kvinner vant Tuğba Türkgülü førsteplassen (3 timer 52 minutter 21 sekunder), Selin Çimrin tok andreplassen (4 timer 2 minutter 22 sekunder) og Pınar Doğan tok tredjeplassen (4 timer 19 minutter 53 sekunder) .

Løpet startet klokken 08.00

Starten på den 42 kilometer lange løpeturen ble gitt klokken 08.00 foran Şair Eşref Bulvarı Kültürpark Old İZFAŞ-bygning. Idrettsutøvere, via Alsancak KarşıyakaHan nådde og snudde tilbake før han nådde Bostanlı brygge. Idrettsutøverne nådde İnciraltı via samme bane, denne gangen via Mustafa Kemal Sahil Boulevard, og kom tilbake fra Marina İzmir og fullførte løpet ved startpunktet. I år, innenfor rammen av Marathon Izmir, ble 10-kilometerløpet holdt med deltagelse av 5 tusen idrettsutøvere, og vinnerne ble gitt priser.