Last Second Basket brakte seier til Tarzans of the Basket

Manisa Büyükşehir Belediyespor Club basketlag var vertskap for Onvo Büyükçekmece i Manisa. Gjestelaget startet kampen bra og lukket første periode foran 27-24.

Mens andre periode var vitne til en voldsom kamp, ​​sørget Ayberk Olmaz for at poengsummen ble uavgjort med 11 poeng uten å bomme et skudd. Første omgang endte med at Onvo Büyükçekmece ledet 54-49.

Tarzans fra Pota, som startet andre omgang med en stor innsats i angrep og forsvar, leverte en effektiv forestilling med Pako Cruz, Fatts Russell og Ryan Luther. Ledende med 75 poeng med en score på 60-15 oppnådde Manisa BBSK den største forskjellen i kampen. Det grønn-hvite laget klarte å gå inn i siste periode foran med en scoring på 75-68 mot Onvo Büyükçekmece, som gjorde kritiske treff i siste episode.

Manisa BBSK, som klarte å ta ledelsen i de siste minuttene av sluttperioden, ble fanget opp av motstanderen som scoret andre sjanser med de offensive returene den ga. Med 24 sekunder igjen av kampen slo Onvo Büyükçekmece en 3-poenger med Yannick Frankie og tok ledelsen 93-92. Tarzans fra Pota, som traff Pako Cruz i kampens siste angrep, vant den fantastiske kampen med 94-93.

Pako Cruz ble kampens mest verdifulle spiller med 28 poeng, 5 assists og 4 returer. Fatts Russell var et annet navn som skilte seg ut med sine prestasjoner på 22 poeng og 8 assists. Ryan Luther hadde en dobbel-double med 14 poeng og 11 returer. Ayberk Olmaz ble nok en tosifret målscorer på laget, og scoret 14 poeng uten å bomme et skudd. Emanuel Terry avsluttet kampen med 9 poeng, Barış Çağan Özkan med 3 poeng, Mustafa Baki Görür og Ege Arar med 2 poeng hver.