Sakarya bybusser er desinfisert for sunn transport

Sakarya bybusser er desinfisert for sunn transport
Sakarya bybusser er desinfisert for sunn transport

Sakarya bybusser er desinfisert for sunn transport; Sakarya Metropolitan kommune fortsetter sin rutinemessige rengjøring av kjøretøyer med offentlig transport. I en uttalelse fra Direktoratet for kollektivtransport, ble kjøretøyene som fullførte flyvningene hver dag, utsatt for rengjøring og periodisk desinfisert med produktene som er godkjent av helsedepartementet.

Sakarya Metropolitan Municipality Department of Transportation fortsetter å desinfisere bybussene for sunn transport. I uttalelsen fra direktoratet for kollektivtransport utføres «Desinfeksjonsprosesser ved å bruke godkjente produkter fra helsedepartementet med jevne mellomrom for å eliminere usynlige mikrober i våre kommunale busser. Som et resultat av sprøyting forhindres spredning av smittsomme sykdommer i busser og et sunnere miljø tilbys våre passasjerer. ”

Hygiene og sunn transport

Belediye Our Public Busser, som brukes av mange passasjerer i offentlig transport, gjennomgår detaljerte rengjøringsoperasjoner hver dag. Etter gjennomføringen av flyvningene, blir bussene, som kommer til Machinery Supply Garage, rengjort ved hjelp av forskjellige rengjøringsmidler, spesielt overflatene som ofte blir kontaktet av passasjerer, seter, tak, vinduer og gulv. Deretter blir ytre overflater på kjøretøyene rengjort med automatiske vaskemaskiner, og alle busser er forberedt til neste dag. I tillegg til den detaljerte rengjøringen som utføres daglig, blir sprøyteprosesser utført ved å bruke godkjente produkter fra helsedepartementet med jevne mellomrom for å eliminere usynlige mikrober i våre kommunale busser. Som et resultat av sprøyting forhindres spredning av smittsomme sykdommer i busser, og et sunnere miljø tilbys våre passasjerer. Våre rengjøringstjenester som vil øke passasjertilfredsheten og bidra til trygge, komfortable og sunne reiser, vil fortsatt brukes med den samme nøye Belediye.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar