Thales vinner australske Sydney Subway Extender Tender

Thales vinner Australia Metro Metro Extension Tender
Thales vinner Australia Metro Metro Extension Tender

Thales vant anbudet for utvidelse av Sydney-undergrunnen til byen og sørvest, og signerte kontrakten Central Control and Communications.


Denne kontrakten for utvidelse av Sydney Underground sentrale kontroll- og kommunikasjonssystemer er et stort prosjekt. City Metro og XTRUMX signerte en kontrakt med Hong Kong-baserte MTR Corporation om å utvide til Sørvest (SMCSW) på AUD millioner (EUR 250 millioner).

Thales vil designe, produsere, levere, teste og ta i bruk sentrale kontroll- og kommunikasjonssystemer i utvidelsesprosjektet SMCSW. Sydney Metro er en forlengelse av North West (SMNW) -prosjektet, hvis nettverk inkluderer 66 mil-jernbanelinjen og 31-t-banestasjonen, fra Chatswood til Sydney Harbour og fra Sydneys CBD til Sydenham.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar