3 Nye hovedkvarter etablert i samferdselsdepartementet

stor endring i transport- og infrastrukturdepartementet
stor endring i transport- og infrastrukturdepartementet

Med endringene av presidentdekretet publisert i Official Gazette datert 17. januar 2020, skjedde det en stor endring i transport- og infrastrukturdepartementet.


Mens generaldirektoratene for logistikksektoren som regulerer motorvei, jernbane og kombinert transportlovgivning i departementet er samlet under ett tak, har to generaldirektorater som er autorisert i reguleringen av sjøtransport blitt forent under ett hoveddirektorat.

Med det nye dekretet ble Generaldirektoratet for motorveiregulering, jernbaneregulering og farlig gods og kombinert transportforordning kombinert under navnet Generaldirektoratet for transporttjenester, mens Generaldirektoratet for sjø- og farvannsregulering og Generaldirektoratet for maritim handel ble forent.

Pliktene og kreftene til det nyopprettede Generaldirektoratet for transporttjenester og Sjøfartsdirektoratet var også inkludert i dekretet.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar