İmamoğlu kunngjør innholdet i Istanbul-brevet til Erdoğan

imamoglu channel istanbul ced report Jeg vil bruke retten til å saksøke
imamoglu channel istanbul ced report Jeg vil bruke retten til å saksøke

Etter VVM-rapporten utarbeidet for Kanal Istanbul, anla İBB-president Ekrem İmamoğlu en anke for "European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan Change".


Før innvendingen svarte Imamoglu på mange spørsmål fra journalister fra phaeton til prosessen med å akseptere cemevs som tilbedelsessteder. İmamoğlu spurte presidenten om innholdet i det 4-siders brevet han leverte til Erdoğan i Ankara, “Jeg skrev i brevet vårt at det er mennesker som ønsker at kanalene mellom IMM og sentralregjeringen skal brytes, dette bør rettes opp og dette skal ikke tillates. Det er ikke som noen skrev i avisen. Jeg skal ikke fortelle om Kanal i et 4-siders brev. Jeg vil gjerne forklare det emnet ansikt til ansikt. Jeg ønsker å snakke ansikt til ansikt, jeg ønsker å gi en orientering, Istanbul i dag og i morgen, har vi ønsket å overføre dem av en meget vennlig språk, Istanbul som leder for Metropolitan, Tyrkias høyeste noensinne stemme valgt antall som ordfører i samtaler med Tyrkias president i Istanbul Jeg videresender forespørselen. Avgjørelsen som skal tas neste gang, samvittigheten og rettferdighetssansen tilhører Mr. President fullstendig. Jeg venter på mitt svar nysgjerrig og ærlig i navnet til befolkningen i Istanbul, jeg har ikke fått noe svar ennå. ”

Etter EIA-rapporten som ble utarbeidet for Kanal Istanbul, inngav også Ekrem İmamoğlu, ordfører i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), en anke for "European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan Change". Før Imamoglu sendte inn en anke, besvarte journalistenes spørsmål om dagsorden foran Beşiktaş provinsielle direktorat i departementet for miljø og urbanisering. Spørsmålene som ble stilt til Imamoglu og svarene gitt av IMM-presidenten var som følger:

“Vi prøver å forhindre svik mot Istanbul”

“Du kom til å anke for en stund siden. Da hadde du gjort innvendinger mot MKB-rapporten. Til tross for alle innvendinger ble rapporten vedtatt i dag av Miljøverndepartementet. Nå er du her igjen. Hvordan vil du evaluere det, og hvorfor er du her i dag? ”

Du vet, titusenvis av mennesker har søkt om VVS-rapporten. I dag har departementet besluttet å godta VVM i denne saken. Egentlig er det ikke en fantastisk beslutning for oss. Vi vil fortsette å følge prosessene øyeblikk for øyeblikk. Aller først grunnen til utviklingen i dag; Jeg vil innvende mot de verserende planene. 100.000 planene, en avgjørelse ble tatt av departementet på vegne av innbyggerne i Istanbul uregelmessig, uten offentlig deling, uten å ta meninger fra samfunnets komponenter, interessenter om prosessen, uten å diskutere bidrag fra den nye Istanbul-administrasjonen til prosessen. Prosessen med endring av 100.000 XNUMX planen, kalt byens grunnlov, byens ufravikelige regler, ble gjort i stil med å bringe søppelmat rush og suspendert. Det er en suspensjonsperiode til slutten av denne måneden, og jeg vil presentere innsigelse mot denne planen i dag. Jeg vil komme med innvendinger innenfor rammen av sykepleierloven. Vi vil anke; men vi fullfører ikke prosessen her. I VVS-rapporten har samfunn, enkeltpersoner, IMM, andre institusjoner, frivillige organisasjoner rett til å åpne en domstol innenfor rammen av nasjonal lovgivning. Jeg vil personlig utøve min rett til å åpne en domstol for denne saken. Jeg vet at samfunnet vil bruke det på høyeste nivå. f.eks Jeg føler at innen slutten av denne måneden vil alle Istanbulites ofre seg for å utøve sin rett til å innvende mot denne planen. De vil også komme til representantene for departementet for byplanlegging og vil legge inn sine innvendinger. Deretter, prosessen relatert til planen, etter at suspensjonsprosessen er over, etter at avgjørelsen er truffet, er det en rettsprosess hvis dette er negativt. til slutten av den juridiske veien, med større involvering med og støtte av Istanbul, som er et viktig problem i Istanbul, og som vil bli påvirket i sin helhet framtiden, for meg, vil det største sviket konseptet bli holdt i Istanbul, (som forrådte begrepet Tyrkia, dagsorden vi passer Du vet hvem som sitter, du vet hvem som sa: 'Vi har forrådt', men dette svik er mange ganger mer. Vi prøver å hjelpe dem som prøver å ta denne avgjørelsen og å komme dem tilbake fra den store feilen. Med dette aspektet vil de se både innvendinger og juridiske prosesser, alle våre juridiske rettigheter, og vi vil fortsette å bruke millioner av mennesker til slutten.

“Jeg vil fortsette å veilede”

"Det var hundrevis av innvendinger mot MKB-rapporten ..."

Det var titusenvis av innvendinger, ikke hundrevis. Etter min mening tror jeg ikke de har gjort en innsats for å forstå ånden i arbeidet. Det handler om hvor du vil dra. Hvis du vil gå et sted med samfunnet, hører du hver stemme i samfunnet. Dette handler om at oppfatningene dine er klare. For øyeblikket vet jeg helt fra begynnelsen av prosessen, jeg gjør det, enten du vil ha det eller ikke, det er en form for oppfinnelse. I så måte tenker jeg ikke engang på å forlate disse innvendingene, undersøke dem, se og føle. Til tross for alt, tror jeg at advokatene som er opplært i universitetene i dette landet, vil svare på en så farlig prosess, selv med det urolige rettssystemet, og at vi kan forsvare rettighetene våre gjennom lov. Jeg ventet på denne avgjørelsen i EIA. Jeg er ikke så håpefull i planen; men igjen, jeg håper det vil være titusenvis av innvendinger. Fra i dag vil frivillige i Istanbul sende søknader til kvinner, menn og ungdom her under lov om statsborgerskap. Men den juridiske prosessen etter det er veldig viktig. Jeg vil fortsette veiledningen min i den forstand. Dette tilsvarer plikten gitt av Istanbul rettferdig for meg.

"VI HAR AVGJENGELSE TIL KJØP AV HESTER"

“Høyden på beløpet som vil bli løslatt fra İBBs sak angående fatonene er også snakket. Hva er den siste situasjonen med vogner? Og hva vil du si til kritikken rundt disse pengene? ”

Istanbul har mange akkumulerte problemer. Dette er en av de akkumulerte problemene. Spørsmålet om phaeton er med andre ord ikke et spørsmål som har skjedd fra fortid til nåtid. Fayton er en kultur som også er i tradisjonen til øyene. La oss understreke dette. Vi ser ikke bort fra dette. Imidlertid har denne prosessen, som har vært dårlig styrt i flere tiår, nådd et punkt der ingen av oss kunne passe inn i samvittigheten til noen del av samfunnet. Dessverre ble denne prosessen brukt negativt på øyene. Dette gjør folk vondt. Vi har arbeidet med å finne en løsning på dette problemet i flere måneder. Du kan forstå vår delikatesse og omhyggelighet her. Hold et gigantisk spørsmål som angår hele Istanbul, uten å diskutere det på et offentlig sted, og legg det foran nasjonen som 'klapp', vi drar til og med til øyene mange ganger, snakker med interessentene i virksomheten, holder workshops og løser all sosial dynamikk om hvordan vi skal løse det. Vår innsats for å mobilisere og bruke demokratiske metoder er faktisk et eksempel. På slutten av dagen; På det tidspunktet vi ankom, tok vi en beslutning om å ta en beslutning i parlamentet. Vogner har rett fra fortid til nåtid. Så i dag har pha-tonene der en markedsverdi. Vi, med denne markedsverdien, bør ta en beslutning om ikke å bli utsatt for ofre for menneskene som tjener levende som arbeidere, de vil utføre alle transportprosesser som sine egne tjenester, de vil tilby transporttjenester som Istanbul Metropolitan Municipality og IETT, Institusjonen vår har uttalt sin mening om å gi 250 300 TL til eiere av vogner. Vår forsamling uttalte at det ville være bedre å gi XNUMX tusen TL per vogn, etter avgjørelse fra alle politiske partier. Vi går nå til denne applikasjonen. Vi har en beslutning om kjøp av hester også. Vi møter dem også med guvernørens kontor, Landbruksdepartementet og de berørte personer. Vi samarbeider med vedlikehold og prosess av disse i de aktuelle studene til Landbruksdepartementet. Egentlig presist, hester blir transportert dit, rettighetene til kuskerne blir betalt og det nye transportsystemet er egnet for øyene, vi forurenser ikke miljøet, vi forbereder også en konkurranse i denne forbindelse, ved å utforme forskjellige elektriske kjøretøyer i turistmessig forstand. Tjenesten vil også gi denne overgangen fra aksatam. Jeg vet også at det er en mengde i Adalar som ikke blir skadet eller skadet noen, og som elsker phetons. Jeg vet også at dette er en tradisjon. Jeg føler dette også, men dette er den praksis vi er fast bestemt på å gjøre på dette stadiet. La oss dele dette med publikum.

“VI VIL IKKE ØNSKE Å VÆRE SÅ DET”

“Du har bedt om å møte presidenten. Du ga det i brevet. Et svar kom? ”

Jeg skulle ønske det var en umiddelbar respons. Vi ba også om det første møtet med presidenten vår i Ankara, men han planla å møte med 30 storbykommuner. Dette var et møte i Union of Municipalities. Dessverre var det i det første et møte med en ødelagt stol som ikke var kjent hvordan det sto på agendaen, og i det andre var et uvennlig møtemiljø på dagsordenen. Vi ønsker ikke å være slik. Irriterende. Men la meg si dette; Snarere enn at denne prosessen skjedde, var det mest nyttige for meg å gi vårt firesiders brev der. I brevet mitt skrev jeg at det er mennesker som ønsker at kanalene mellom IMM og sentralstyret skal bli brutt, dette skal rettes opp og dette skal ikke tillates. Jeg berørte noen problemer. Det er ikke som noen skrev i avisen. Jeg skal ikke fortelle om Kanal i et 4-siders brev. Jeg vil gjerne forklare det emnet ansikt til ansikt. Jeg ønsker å snakke ansikt til ansikt, jeg ønsker å gi en orientering, Istanbul i dag og i morgen, har vi ønsket å overføre dem av en meget vennlig språk, Istanbul som leder for Metropolitan, Tyrkias høyeste noensinne stemme valgt antall som ordfører i samtaler med Tyrkias president i Istanbul Jeg videresender forespørselen. Avgjørelsen som skal tas neste gang, samvittigheten og rettferdighetssansen tilhører Mr. President fullstendig. Jeg venter på svar mitt nysgjerrig og ærlig på vegne av befolkningen i Istanbul. Jeg har ikke fått noe svar ennå.

"ALLE INFORMASJONEN GJENN AV MINISTERENE ER FORBRIDT"

"Hvilke titler var det i Kanal Istanbul-brevet du ga presidenten?"

Etter min mening er faktorene som er til hinder for vårt sunne forhold uttalelser som blir feillagt av presidenten på noen felt. Hvis du søker etter et eksempel; “Imamoglu avlyste metroen. Eller så har vi ingen vannproblemer. Eller det var ikke et eneste århundrets bevegelse i prosessen knyttet til Kanal Istanbul. ” All informasjon gitt av disse ministrene er feil. Jeg bruker tyngre uttrykk og det passer ikke. Det var et brev om at alt dette ikke skjedde og hvordan disse forholdene skulle gjennomføres. Kanalen er ikke noe å fortelle med brev. Men jeg uttalte at jeg vil forklare alle problemene i Istanbul ansikt til ansikt.

"President Erdoğan sa:" Det ville ikke være riktig å si i brevet, det er andre ting også ... "

Jeg sa det allerede, jeg sa det allerede. Selvfølgelig er brevet privat. Han sa det riktig. Vi forventer at det spesielle, det private møtet: Ekrem İmamoğlu. Ordfører i Istanbul Metropolitan Municipality.

“ANALYSE AV DE REPUBLIKANSKE LANDLIGE BEVEGELSENE”

“Det var rapporter om at mange mennesker, inkludert moren til Emir of Qatar, kjøpte land på Canal Istanbul-ruten. Nå er president Erdogan, 'Det er ikke sant at Emiren fra Qatar' mor kjøpte landet; men noen CHP-medlemmer sies å ha kjøpt en tomt fra den ruten. "

Vi er glade for at vi har informert republikkens president riktig. Fordi ministeren også sa 'Det var ingen landbevegelse'. Men hvem vi fikk fra landet, som stemte på CHP, som stemte for AK-partiet; vi vet ikke hvem som er med AK Party og hvem som er med CHP. Qatari eller noe annet angår meg ikke. Leien som ble opprettet der, blir omgjort til en tomtbevegelse av noen på forhånd og vite hvor jeg kan kjøpe den. Jeg synes Mr. President burde analysere den. Ikke hvem som er parti, hvem som er AK-parti og hvem som er CHP.

"KONSULTANTERENE SOM TAR INTERESSEBESLUTNING FOR Å være et sted for tilbedelse?"

"I går vedtok en beslutning fra parlamentet. Forespørselen fra CHP-gruppen om å bli gitt et sted for tilbedelse for Cemevi ble ikke funnet passende. Avgjørelsen fra Cemevleri om å dra nytte av gratis rengjøring og lignende tjenester ble tatt. Vil du legge ned veto mot denne avgjørelsen? ”

La meg si dette en gang; Uansett om denne beslutningen kommer eller ikke, er disse spørsmålene IMM kan gjøre innenfor sin myndighet. Befolkningen i Istanbul har en følelse av åndelighet og en følelse av likhet. Prosessen med at cemevis er steder for tilbedelse kan ikke være så åndelig tilfredsstillelse som det sies i loven om Istanbul som 'Ja, det er det'. Med andre ord, jeg ønsket at IMB-rådmenn skulle leve og føle det. Det sies: 'Sir, hvorfor sendte ikke Imamoğlu inn denne begjæringen?' La forsamlingen gjøre dette. Hvis İmamoğlu ga det da, 'Se, han bruker det på jobben. Han lager verktøy for politikk. "Vi gjorde ikke det," Hvorfor gjorde han det ikke? " Dette er spørsmål om å lage en veldig morsom agenda. 'Sir, teologer bestemmer om et sted vil være et sted for tilbedelse' Hvilke teologer? Teologer som tar avgjørelsen av interesse? Hvilke? I tillegg, hvor sant er det for en teolog med en tro å bestemme over en annen tro? Hvordan vil noen andre bestemme formen for stedet som millioner av Alevi-borgere har akseptert som et sted for tilbedelse i århundrer? De som viser til loven tok disse beslutningene på alle juridiske områder. Jeg beklager veldig og diskuterer diskusjonene. Konserndirektør for IYI Group minnet meg om en veldig vakker Hadith. Ja, vi er mennesker som trodde på en profet som sa 'Hele jorden er et sted for tilbedelse'. Selv om dette kunne gjøres på denne måten, var jeg veldig lei meg for de to partiene som ikke kunne ta denne sjansen. Men jeg vil fortsette å slite.

"Hva skal du gjøre?"

Du vil se ham i tide ...Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar