TÜVASAŞ og ASELSAN skal samarbeide for nasjonal elektrisk togproduksjon

Aselsan vil samarbeide med Tuvasas for nasjonal produksjon av elektriske tog
Aselsan vil samarbeide med Tuvasas for nasjonal produksjon av elektriske tog

Det ble inngått en avtale mellom TÜVASAŞ og ASELSAN, der National Electric Train Set skal bygges innenfor rammen av 12-investeringsprogrammet som ble publisert 2020. februar 11 og utarbeidet i tråd med de 2020. utviklingsplanmålene. I henhold til denne avtalen vil ASELSAN produsere kritisk utstyr i produksjonen av National Train.


Utarbeidet i tråd med de 2020. utviklingsplanmålene innenfor rammen av 11-investeringsprogrammet; Siden 2020, ekstra Høyhastighetstog Set fra utlandet ikke kan oppnås, og det nødvendige togsett Tyrkia Wagon Industry Co. Det ble bestemt å bli produsert i (TÜVASAŞ). I tråd med beslutningen fra president Recep Tayyip Erdogan ble det bestemt at TÜVASAŞ, som produserer innenlandsk og nasjonal produksjon, vil støtte innenlandske selskaper.

Nasjonale elektriske togsett skal fullføres i år

Det ble lært at ASELSAN vil støtte National Electric Train Set, som ble fullført av prosjekterings- og produksjonsarbeidene til TÜVASAŞ etter kunngjøringen fra transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, som uttalte at prototypen til National Electric Train Sets vil være ferdig på skinnene i år. Innenfor rammen for den nye avtalen har man fått vite at ASELSANs National Electric Train Sets vil produsere motoren og elektroniske komponenter lokalt. Når han snakket om prosjektet, sa Cemal Yaman, president for Railroad-Business Union Branch: "Innenfor rammen for offentlige investeringer i 2020 vil 45 elektriske togsett produseres av generaldirektoratet for TÜVASAŞ. Dette er en enorm investering for oss, og det er viktig for fremtiden til TÜVASAŞ. Jeg vil takke vår president Recep Tayyip Erdoğan for hans støtte og transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan og TÜRK-Ş GENERAL President Ergün Atalay og TÜVASAŞ daglig leder İlhan Kocaaslan.

TÜVASAŞ fortsetter å jobbe med den første nasjonale og innenlandske elektriske togsettet, og forbereder seg på å produsere Milli Tren med lokale fasiliteter. National Train produsert i TÜVASAŞ er designet med et aluminiumskropp og har som mål å være den første i denne funksjonen. Det 160-kjøretøysettet med en hastighet på 5 km / t med høye komfortfunksjoner er designet i samsvar med kjørebanen. I tillegg er National Train designet for å imøtekomme alle behov for funksjonshemmede passasjerer.

Tekniske spesifikasjoner for National Electric Train Set

 • Maks hastighet: 160 km / t
 • Kjøretøy: aluminium
 • Rail Clearance: 1435 mm
 • Akselbelastning: <18 tone
 • Ytterdører: Elektromekanisk dør
 • Panne vegg dører: Elektromekanisk dør
 • Bogie: Drevet boggi og ikke-boggi-boggi på hvert kjøretøy
 • Kurveradius: 150 m.Minimum
 • Gauge: NO 15273-2 G1
 • Drive System: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passasjerinformasjon: PA / PIS, CCTV
 • Antall passasjerer: 322 + 2 PRM
 • Belysningssystem: LED
 • Klimaanlegg: EN 50125-1, T3 Klasse
 • Strømforsyning: 25kV, 50 Hz
 • Utetemperatur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-samsvar: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Antall toaletter: Vacuum Type Toalett System 4 Standard + 1 Universal (PRM) Toalett
 • Tegn ramme pakke: Automatisk kobling (Type 10) Semi automatisk koblingJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar