Ny daglig leder for Metro Istanbul Company

er metro ny for istanbul selskap
er metro ny for istanbul selskap

Özgür Soy er utnevnt til daglig leder for selskapet i henhold til den nye oppgaven som er spesifisert i sosiale medieregnskap til Metro Istanbul, tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality.


I uttalelsen fra selskapet, “Mr. "Velkommen til Metro Istanbul-familien," sier Özgür Soy, og vi ønsker deg suksess i hans nye innlegg. "

Hvem er Özgür Soy?

Özgür Soy ble født i 1970. Etter utdannelsen ved den tyske videregående skolen, fikk han en maskiningeniørgrad ved Boğaziçi University og har en Master of Business Administration (MBA) fra INSEAD. Han fullførte Port Management Certificate Program med et stipend fra Singapore-regjeringen under Singapore Cooperation Program. Han er fremdeles i doktorgradsavhandling ved Istanbul tekniske universitet.

Özgür Soy, som har jobbet i lederroller i selskaper som Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe University og ga UU International Logistics Management Course, Tyrkia har deltatt som foredragsholder på mange konferanser i Europa og Midt-Østen.

Özgür Soy, som ble utnevnt til Metropolitan kommune i Istanbul Metropolitan Municipality 13. februar 2020, har 2 barn og snakker engelsk og tysk flytende.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar