Vi vil lykkes sammen!

vi skal lykkes sammen
vi skal lykkes sammen

Presidenten i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem Imamoglu sa: ”Vi skal lykkes sammen.” Han inviterte innbyggere i Istanbul, spesielt eldre borgere, til å bo i hjemmene sine. IETTs generaldirektorat skrev også ordene fra presidenten på pedimentene til bussene: We Will Succeed Together!


Ekrem İmamoğlu, ordfører i Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), flyttet til sentralbygningen i Saraçhane for å fortsette sitt arbeid etter arrangementet han holdt i Üsküdar klokka 60. Etter å ha møtt med sin stab, telekonferansemetode, kom İmamoğlu foran kameraene. İmamoğlu ga viktige meldinger til befolkningen i Istanbul i hans direktesending fra kontoer på sosiale medier og İBB TV. “I dag dro jeg til Üsküdar uten å varsle noen om å se en veldig viktig investering av İSKİ for Üsküdar på stedet. Selv om gatene var mer tilbaketrukket enn noen gang, var det fremdeles betydelige mennesker. Dette er helt feil. Ikke gjør dette. Sitt på balkongen din. Åpne vinduene, ventiler hjemmet ditt. Vi setter hverandre under en stor trussel ved å gå ut, spesielt ved å konsentrere masseområder. Spesielt mine medborgere over XNUMX år; vær oppmerksom på ordene våre. "

"BARN, jeg forutsier at du kjeder deg hjemme"

“Også kjære barn; Jeg antar at du kjeder deg hjemme. Du har selvfølgelig rett til å spille, men la oss ikke forsømme leksjonene våre. La oss lese mange bøker. La oss ikke klemme bestemødrene og besteforeldrene våre på en stund. Dette er veldig viktig for både deg og deres helse. Vi vil at du ikke skal bli opprørt i dag. Vi sa: 'Vi skal lykkes sammen.' For å lykkes sammen; vi må samarbeide, vi må strebe sammen. Ja; Mine medborgere, som har blitt alderen en stund, vil kjede seg hjemme. Men hva som skjer, ikke la oss opprøre i disse dager, la oss ta maksimal forsiktighet. Foreløpig vær hjemme. Jeg elsker dere alle. Gud velsigne oss alle. Jeg kysser hendene, eldste våre. Hilsen og kjærlighet til dere alle. Jeg tror meldingene mine ble mottatt til ungdommen. Gutter, jeg kysser dere gjennom øynene. Jeg ønsker dere alle en sunn dag. Vi skal lykkes sammen. ”

IETTs generaldirektorat, som tok grep etter meldingen fra İBB-president Erkem İmamoğlu “vi vil lykkes sammen”, publiserte meldingen “Vi vil lykkes sammen!” På pedimentene til bussene i flåten. Søknaden vil bli utvidet i private offentlige busser over tid.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar