Brannvesen og TCDD-bygninger desinfisert i Derince

Brann og tcdd-bygninger ble desinfisert dypt
Brann og tcdd-bygninger ble desinfisert dypt

Innenfor rammen av helsetiltak som er gjort i hele landet, fortsetter desinfiseringsarbeidene som er utført av teamene fra Derince Kommune på full hastighet.

Brannvesen og TCDD-bygninger desinfisert


Etter kunngjøringen om fremveksten av en ny type coronavirus (Kovid-19) i vårt land, har Derince kommune strammet inn hygienearbeidet for å beskytte innbyggerne mot sykdommen. Innenfor rammen for de tiltak som er iverksatt, fortsetter desinfeksjonsteam som er opprettet i kommunen sine arbeider med jevne mellomrom, mens desinfiseringsprosesser fortsetter i områder som brukes av det offentlige, særlig offentlige institusjoner og organisasjoner. I denne sammenheng utførte teamene fra Derince kommune et omfattende rengjøringsarbeid i servicebyggene som tilhørte Brannvesenets direktorat og TCDD i distriktet.

Melding fra president Aygün Stay at Home

Derince-ordfører Zeki Aygün sa at kampen mot coronavirus fortsetter intenst, og sa i sin uttalelse på sosiale medier: “Alle offentlige bygninger, steder for tilbedelse, helseinstitusjoner, banker, PTT-avdelinger, nabolags-muhtars, offentlige busser, kommersielle drosjer, buss, Vi desinfiserer stopp, bankautomater, lekeplasser og mange flere offentlige rom. Vi fortsetter arbeidet for fred og helse for folket vårt uten hensyn til arbeidstid. Jeg tror at vi vil legge igjen denne prosessen med tillatelse fra Allah. Vi jobber for deg. Du blir også hjemme for oss i denne prosessen. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar