Fotoutstilling av kraftige kvinner fra metroen møtte Istanbulites

De mektige kvinnene i metroen møtte Istanbulittene i fotoutstillingen
De mektige kvinnene i metroen møtte Istanbulittene i fotoutstillingen

IMM feirer 8. mars den internasjonale kvinnedagen med arrangementer som fremhever kvinners mot og inspirasjon. Med portrettet av 25 tyrkiske kvinner som brøt grunn, møtte de sterke kvinnene i metroen, som tjener i METRO ISTANBUL, et datterselskap av IMM, Istanbulites på T-banestasjonen.Metro Istanbul understreker kvinners mot og den inspirasjonen dette motet gir sine medmennesker med arrangementene som ble arrangert 8. mars, den internasjonale kvinnedagen. Tyrkias største bybaneoperatører METRO ISTANBUL, 8. mars Mandag Istanbuls hovedkryssingspunkt fra Mecidiyekoy stasjon på M2-M7 Connection Tunnel Walls, portrettene av 25 kvinners førstegang møtte Istanbul.

Med dette arbeidet ble et arbeid bestående av portretter av 25 kvinner som brøt bakken i viktige felt og banet vei for de neste generasjonene overlatt til innbyggerne i Istanbul. Åpningen av verket, som måler 990 × 460 cm, ble holdt mandag 8. mars med deltakelse av Women Candidates Support Association (KA.DER), kunstneren og daglig leder for Metro Istanbul.

Metro's Strong Women fotoutstilling

METRO ISTANBUL opererer i jernbanesystemsektoren dominert av menn over hele verden med troen på at kvinner kan gjøre en hvilken som helst jobb, og øker antallet kvinnelige ansatte dag for dag, og de ”Kraftige kvinnene i METRO ISTANBUL”, som inkluderer 429 kvinner fra 40 kvinner som har gjort jobben sin, deltok i dette arrangementet. organiserer en fotografiutstilling kalt. Utstillingen, som vil bli holdt på Mecidiyeköy stasjon, kan besøkes til 31. mars.

Fotoskuddene er laget av daglig leder.

Kvinner som deltok i arrangementet ble fotografert av Metro Istanbul General Manager Özgür Soy. Han sa at de ønsket å organisere en utstilling med fotografier av kvinnelige ansatte mens de planla aktivitetene for den internasjonale kvinnedagen, sa daglig leder Soy:

"Prosjekt; Det var både spennende for fotografhatten min, og som daglig leder var det et sterkt budskap som kan gis om denne dagen å fotografere mine kvinnelige kolleger for den internasjonale kvinnedagen. Kvinner blir fengslet i oppdrag pålagt dem over hele verden. Mens vi planla skuddene våre, ba vi våre ansatte om å uttrykke seg i sin egen realitet. De ga beskjeden om at de hadde suksess ved å leve fritt i en maskulin industri. Han stilte med sminkemateriell som ønsker det, med en mikser som ønsker det og med datteren sin som ønsker ... Jeg tror at vi til slutt har gjort en god jobb. Vi vet at våre kvinnelige ansatte inspirerer sine medmennesker ved å oppfylle sine plikter. Derfor er jeg veldig glad og stolt over å signere et slikt prosjekt. "

"Vi vil være et godt eksempel i bransjen vår"

Özgür Soy sa: ”Vi tar skritt for å støtte likestilling i samfunnet ved å vise at kvinner gjør hver jobb i alle sektorer. Følgelig var 8 prosent av våre rekrutteringer i 2020 kvinner. For første gang i selskapets 92 år lange historie rekrutterte vi en kvinnelig stasjonsleder. Igjen, for første gang startet våre 33 kvinnelige trikkesjåfører sine plikter. Vi ønsker å øke dette tallet enda mer, og vi tror det vil øke. Fordi våre kvinnelige venner som jobber i selskapet vårt, er et eksempel for sine medmennesker med suksessen de viser i jobbene sine. Vi nærmer oss dette problemet som en endrings- og transformasjonsbevegelse, og vi vil være et godt eksempel i vår bransje.

Trenger en transformativ endring

I henhold til kvinners forretnings- og lovrapport for 2020 utarbeidet av Verdensbanken; Det er fastslått at bare 10 land i verden får 100% like rettigheter på lovlig nivå. Tyrkia, i 1933 kvinner i verden og et av de første landene som valgte retten til å bli valgt. I dag, i denne rapporten, hvor 190 land, ligger Tyrkia på 82,5. plass sammenlignet med 78 lik prosent.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar