Ofte stilte spørsmål under jobbintervjuer

Ofte stilte spørsmål under jobbintervjuer
Ofte stilte spørsmål under jobbintervjuer

Du har fått den nødvendige opplæringen for yrket du har drømt om i årevis, og til slutt er det på tide å begynne arbeidslivet. Eller du er i en bedre posisjon i yrket ditt som du har jobbet med i lang tid, og du vil jobbe i selskaper som du mener kan skape bedre muligheter for deg.Jobbintervjuer, som er et skritt du må gjennom for å komme et skritt nærmere drømmene dine og sette signaturen din under gode jobber, begeistre og skremme mange ganske mye.

Kan du fortelle om deg selv?

Dette er et must-ha spørsmål i nesten alle samtaler, og det bestemmer liksom løpet av samtalen. Faktisk er kandidatene også klar over at dette spørsmålet med stor sannsynlighet vil bli stilt til dem, og de kan få intervjuet i gang ved å jobbe med svaret på dette spørsmålet på forhånd.

Før intervjuet anbefaler vi deg å stille deg selv dette grunnleggende spørsmålet og studere svaret og fokusere på den beste versjonen du har lyst til. Å svare på dette spørsmålet godt og som du ønsker vil gi deg mange fordeler. Først og fremst, hvis du bruker spenningen i de første minuttene av intervjuet ved å svare på et spørsmål du tidligere har studert, vil det øke selvtilliten din. Samtidig vil spenningen din avta og sjansene dine for å gjøre et godt inntrykk på den andre siden vil øke.

I stedet for å fokusere på unødvendige detaljer mens du svarer på dette spørsmålet. Du kan tydelig snakke om utdannelsen din og tidligere stillinger. Mens du forklarer, vil det ta deg et skritt fremover å snakke uten pause og stamming.

Hva vet du om oss?

Arbeidsgiveren eller intervjueren bryr seg om kunnskapen til potensielle kolleger som han eller hun vil jobbe med, og om selskapet han / hun jobber for. Det vi snakker om her er ikke å vite alle detaljer om selskapet. Dette er kanskje ikke mulig uansett. Imidlertid, spesielt de siste og interessante verkene til avdelingen du vil jobbe i, de beste kundene til selskapet, nylige prosjekter, etc. Å ha en mening om saker bidrar til å skape et positivt inntrykk.
Så; Du vil ha et bilde som vet hvor du vil jobbe, har en idé om selskapet du vil jobbe med og adopterer selskapet.

Hvorfor vil du jobbe med oss ​​og i denne stillingen?

Her, det som egentlig er ment å måles er motivasjonen din. Når du svarer på dette spørsmålet, kan du henvise til saker du ikke nevnte om deg selv og som du synes er litt mer relatert til dine personlige tanker for å være tydelige i de forrige spørsmålene. For eksempel; Det kan være et forhold til dette selskapet eller en studie som påvirker deg veldig mye om selskapets holdning. Du kan snakke om problemene som virkelig påvirker deg og viktigheten av dette arbeidet for deg, i stedet for klisjeer og falske taler.

Hvorfor sluttet eller vil du slutte i den gamle jobben din?

Dette spørsmålet er et av de mest suggestive spørsmålene om deg. Som svar, bør du definitivt ikke nedsette din gamle eller nåværende arbeidsplass. Hvis det kjennes under jobbintervjuet at du er i en slik holdning, gir det et negativt inntrykk av deg.

Her kan du nevne at du tror du har nådd det beste punktet på din gamle arbeidsplass, og at du vil være i en mer nyttig og selvforbedrende posisjon. Eller du kan kort nevne noen av de ugunstige forholdene på din gamle arbeidsplass. Plasseringen til arbeidsplassen din er for eksempel for langt fra hjemmet ditt, og du vil ikke kaste bort tid på veien osv. Du kan snakke om ulempene.

Hvilke ansvarsoppgaver har du tatt i den siste stillingen du jobbet?

I dette spørsmålet kan det tydelig måles hvor mye arbeidsgiveren din stoler på deg og i hvilke fag du tar initiativ. Når du møter et slikt spørsmål om din tidligere stilling under jobbintervjuet, forklar ansvaret ditt så tydelig og med viktige detaljer som mulig. Det er veldig viktig å være ærlig her. Å nevne ting du ikke har gjort eller rose deg selv for mye kan være en ulempe for deg.

Hva var din viktigste suksess i arbeidslivet ditt?

I ditt tidligere forretningsliv har du kanskje mange eksempler på suksess som vil føre deg fremover, men når du blir spurt om dette spørsmålet, vil det være mye bedre å nevne en suksess som er nær stillingen du vil jobbe for. For eksempel; Hvis du gjennomfører et forretningsmøte relatert til begivenhets- og organisasjonssektoren og selskapet du møter med er et selskap som organiserer organisasjoner i helsesektoren, kan du snakke om konferanser eller toppmøter du tidligere har holdt i dette feltet.

Hva motiverer deg mest?

Her, i stedet for å liste opp forventningene dine fra selskapet, kan du fortelle livet ditt om de tingene som motiverer deg og får deg til å føle deg bra. For eksempel kan det være motiverende å lese i et bestemt område, trene eller ta en liten helgetur.

Når du svarer på dette spørsmålet, må du fokusere på emner eller aktiviteter som forbedrer deg selv og dine evner og som gir deg verdi og som du synes er bra for deg.

Vi anbefaler også på det sterkeste at du ikke nevner stillingen eller pengene du jobber for blant de tingene som motiverer deg.

Hva er din lønnsforventning?

Dette spørsmålet er et av de mest besvarte spørsmålene i jobbintervjuet. På den ene siden må du være klar over verdien av jobben din, og på den andre siden bør du ikke forvente lønn langt over markedet.

Når du blir spurt om lønnsforventningen din, kan du si et område på eller litt under markedsverdien hvis du trenger denne jobben sårt. Men hvis du er trygg på dine ferdigheter og utstyr og har et klart lønnsintervall for denne jobben, kan du gi et svar tilsvarende.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar