Vintermånedene er over, vedlikehold av kjøretøy og kontroll er et must

Vintermånedene er over, kjøretøyvedlikehold og kontroll kreves.
Vintermånedene er over, kjøretøyvedlikehold og kontroll kreves.

Ved å tilby garantert service med forhandlernettverket for biler og lette nyttekjøretøyer av alle merker, opplistet AutoGrouppe vedlikeholdsforslagene som kreves for kjøretøy som er utslitt under ugunstige veiklimatiske forhold om vinteren og vil være på veien mer med vårens ankomst.AutoGrouppe indikerer viktigheten av vedlikehold for sjåfører for å forberede kjøretøyene sine for sikre reiser før sommersesongen, og gjør oppmerksom på punktene som må sjekkes fra bilvæsker til belteslangeenheter. I en uttalelse om emnet sa AutoGrouppe-styreleder Barış Özkan: ”Vårmånedene; Dette er de ideelle tider for å oppdage mindre problemer med kjøretøyet før de vokser og kompromitterer kjøresikkerheten. Bestemme problemene som kan oppstå i vintermånedene som er igjen; Det er nødvendig for både fører og passasjeres sikkerhet og kjøretøyets helse ”.

De lave temperaturene, snøen, regn og isete forhold som oppstår i vintersesongen gjør det vanskelig å kjøre bil, men kan avsløre tegn til slitasje i kjøretøyer. AutoGrouppe, som brakte en innovativ tilnærming til bilsalgssektoren med sin garanterte service, gjorde oppmerksom på viktigheten av å oppdage disse symptomene for ikke å forårsake store problemer senere. I denne sammenhengen lister AutoGrouppe opp hva driverne bør ta hensyn til under vårvedlikehold som følger;

Bytt motorolje og oljefilter

Å skifte motorolje og oljefilter med intervaller som er anbefalt i bilens manual er en av de første forholdene for å holde motoren i orden. Forsømmelse for å skifte motorolje kan føre til dårlig ytelse, høyere drivstofforbruk eller til og med alvorlig motorskade.

Kontroller kjøretøyets væsker

Når du bytter olje- og oljefilter, bør du også sjekke bilvæskene. Styring, brems, girkasse, frostvæske og glassvæsker må økes til ønsket nivå. Det bør også bestemmes om reduksjoner i olje- og væskenivå skyldes en lekkasje.

Sjekk batteriet

Siden lave temperaturer betyr mer energitap, bør du sjekke bilens batterinivå. Du bør også sørge for at batteriforbindelsene er tette og fri for rust.

Bytt ut viskerblad

Etter vinterforhold kan viskerbladene rives, og viskerbladene kan bli skadet. Du bør fornye viskermekanismen for å unngå vanskelige situasjoner i vårregn som gjentas ofte og reduserer synligheten.

Kontroller belter og slanger

Lave temperaturer kan herde eller skade gummi. Av denne grunn er det viktig å sjekke bilbelter og slanger for skader. Sprekker, blemmer, herding og mykning kan forekomme i slangene, samt løshet, sprekker og slitasje på beltene. Hvis belter må skiftes, kan det også være nødvendig å bytte strammer og remskiver for å forhindre at det nye beltet sklir.

Reparer frontruten

Det kan oppstå sprekker i frontruten til kjøretøy som brukes på isete, sandete og steinete veier. Selv om det kanskje ikke virker veldig viktig i begynnelsen, kan ekstra skade på frontruten redusere effektiviteten til sikkerhetsbelte, kollisjonsputer og takbalanse i tilfelle en mulig ulykke. Dette bringer sjåførens og passasjerens sikkerhet i fare. Derfor, hvis frontruten din er sprukket, må du reparere den eller bytte den raskt.

Sjekk belysningen din

Belysningen på bilen din er viktig både for trafikksikkerhet og trafikksituasjoner. Hvis belysningssystemet ditt er feil, kan det hende at andre drivere ikke kan motta meldingen om at du vil stoppe eller returnere.

Endre filtrene dine

Det er mange filtre som er viktige for kjøretøyets lange levetid, og som må byttes ut regelmessig. Sjekk motorens luftfilter, kabineluftfilter og drivstoffilter for skader eller tetting, og bytt ut om nødvendig. Kontroll og utskifting av klimaanleggets pollenfilter er også viktig når det gjelder å ikke puste i et bakterielt miljø ved lave temperaturer i varmt vær.

Sjekk dekkene dine

Kontroller trykket på alle dekkene dine månedlig, inkludert reservehjulene, og sørg for at det optimale trykket som anbefales i brukerhåndboken opprettholdes. Bytt ut vinterdekk og sjekk dekkene for ujevn slitasje, kutt eller sprekker i sideveggene.

Å bestemme problemene er nødvendig for både menneskers og kjøretøyets helse!

Understreker at kontrollene som skal utføres under sesongmessige endringer er like viktige som periodisk vedlikehold, sa styreleder for AutoGrouppe Barış Özkan, “Vårmånedene; Dette er de ideelle tidene for å oppdage mindre problemer før de vokser og kompromitterer kjøresikkerheten. Bestemme problemene som kan oppstå i vintermånedene som er igjen; nødvendig for både fører og passasjeres sikkerhet og kjøretøyets helse ”. Understreker at vedlikeholds- og reparasjonstjenestene de tilbyr som AutoGrouppe, sørger for at kjøretøyene kan navigere trygt på veiene, sa Özkan: ”Vi gjorde en forskjell på kort tid med vår innovative tilnærming, teknologiske infrastruktur og garanterte service med autorisert servicekvalitet som gir kostnadsfordel. I løpet av de fem månedene som har gått siden etableringen, viser vi denne forskjellen med forhandlernettverket vårt, som har nådd 5. I tillegg forventer vi at de fysiske områdene til 20 forhandlere skal fullføres. Vi fortsetter investeringene våre for å nå 6 forhandlere totalt innen utgangen av 2021 og være totalt 50 tusen kunder ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar