Kritisk kommunikasjon og elektroniske krigføringskomponenter fra et innenlandsk selskap

Tualcom Elektronik AS
Tualcom Elektronik AS

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøkte Tualcom Elektronik AŞ, som designer og produserer kritiske komponenter innen kommunikasjon og elektronisk krigføringsteknologi og eksporterer til en verdi av omtrent 50 dollar per gram.TÜBİTAK Defence Industry Research and Development Institute Director Gürcan Okumuş fulgte minister Varank under besøket.

Motta informasjon fra Tualcom daglig leder Tunahan Kırılmaz og viseadministrerende direktør Ahmet Salih Erdem om selskapets aktiviteter, og Varank undersøkte FoU-aktivitetene på stedet etter presentasjonen.

Han sa at Tualcom ble etablert for 8 år siden med "Techno-Enterprise Capital Support" fra departementet for industri og teknologi, og sa Kırılmaz at de fortsatte sine prosjekter med støtte fra TÜBİTAK og produktene de leverte til forsvarsindustriorganisasjoner. Kırılmaz uttalte at de designer og produserer til laveste nivå med et team på 60 personer, for det meste ingeniører og teknikere. Kırılmaz uttalte at de leverte kritiske komponenter til mange plattformer både i Tyrkia og i utlandet, og at de utviklet delsystemer av UAV, SİHA, missiler og ammunisjon spesielt.

Merket at de eksporterer omtrent 20 prosent av produktene de produserer, sa Kırılmaz:

“Vi gjennomfører ulike aktiviteter for å videreutvikle dette. Våre produkter foretrekkes på grunn av høy teknologi og svært liten størrelse, med strukturer som kan integreres i alle plattformer. Vi kan prestere bedre enn utenlandske kolleger. På denne måten er vi i høy etterspørsel. For tiden foretrekkes produktene våre fremfor utenlandske produkter på våre nasjonale plattformer, hovedsakelig UAV-er og missiler. Det at våre produkter som består av kritiske komponenter som elektronisk krigføring og kommunikasjonssystemer importeres, kan forårsake problemer. Av denne grunn er det avgjørende at produktene våre produseres med lokal og nasjonal utvikling. "

SELSKAPETS EKSPORTBELØP NÆR 1,5 Millioner dollar

Kırılmaz uttalte at de tjente omtrent 1,5 millioner dollar i utenlandssalg i fjor, og at de eksporterte produkter til mange land, inkludert Tyskland, England, Frankrike, Brasil, Sør-Korea, Italia og Pakistan.

Kırılmaz understreket at produktene de utviklet er på et nivå som kan konkurrere med verden når det gjelder kvalitet og ytelse, “Når vi selger til et land, er våre andre produkter også etterspurt. Derfor har vi en kontinuerlig eksport som utvikler seg. Vi utvikler og eksporterer produkter med en merverdi på 40-50 dollar per gram. " han snakket.

Kırılmaz sa at selskapets produkter har begynt å bli brukt i rakett- og ammunisjonsprosjekter i landet nylig, og sa at det syltetøybestandige "Anti-Jam" -systemet de utviklet, vakte stor oppmerksomhet takket være høy suksess og små dimensjoner.

Kırılmaz uttalte at de nylig utviklet et "Anti-Jam" -system med 8 antenner, og at dette systemet kan kreves på UAV- og SİHA-plattformer med høy ytelse.

NATIONAL POSISJONERINGSSYSTEM

Kırılmaz sa at de også produserer svermekommunikasjonssystemer, og uttalt at de brukes aktivt på innenlandske plattformer og at de kan utføre all kommunikasjon som rakett-UAV, UAV-UAV, UAV-bakken kommunikasjon med nasjonale produkter.

Om at flere plattformer vil være i stand til å kommunisere mer effektivt ved å kommunisere mer enn en plattform med hverandre gjennom arbeidet med Kırılmaz, et elektronisk krigsføringssystem for svermkonsept, er det viktig at systemene våre er kostnadseffektive og små i størrelse, modellering dem til å kommunisere med hverandre, når det gjelder å være en seriøs makt og evne. Vi utvikler nytt utstyr som passer for nye konsepter og tilbyr det til tjeneste for forsvarsindustrien. " sa.

Kırılmaz bemerket at de jobber med et nasjonalt posisjoneringssystem uavhengig av GPS og GNSS:

“Også her vil plattformene våre kunne presentere sine posisjoner med våre nasjonale løsninger. Vi begynte å lage de første prøvene, vi demonstrerer på forskjellige flyreiser. Dette systemet kan tilpasse seg regional navigasjon med våre nasjonale løsninger uten behov for globale navigasjonssatellitter for våre plattformer. Dermed vil den være i stand til å fly uten GPS-mottaker på UAV eller missil. "

"VÅRT ALVORLIGT BIDRAG TIL DET NATIONALE RUMPROGRAMMET"

Uknuselig, Tyrkia, særlig målene for det nasjonale romfartsprogrammet kommunikasjon, telemetri og kan tilby betydelig hjelp til å spesifisere nasjonalt partinavigasjonssystem, "Allerede har vi prøvd vårt nivå av beredskap for en bestemt plattform, siden vi brukte dem høyt. Faktisk har vi som mål å implementere i et pilotområde de neste månedene. Våre UAV, SİHA, missiler og ammunisjon vil kunne finne sine posisjoner uten behov for et utenlandsk posisjoneringssystem, og vil lett nå sine mål med nasjonale systemer. " sa.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar