Søknader til det nasjonale barnekomponistmøtet startet

søknader til nasjonalt barnekomponistmøte startet
søknader til nasjonalt barnekomponistmøte startet

IMM holder det andre av "National Children's Composers Meeting" på 23-årsjubileet 101. april National Suverenitet og Barnas dag. Søknader til konkurransen, som tar sikte på å utvikle kreativiteten til barn som er interessert i musikk og oppmuntre dem til å komponere, avsluttes 12. april. Finalen i konkurransen, der vinnerne av komposisjonsverkstedet vil bli kunngjort 15. april, vil bli avholdt online 23. april.Istanbul Metropolitan Municipality (IBB, Mustafa Kemal Ataturk ved en gave til barna 23. april nasjonal suverenitet og samler komponistens fremtid på Thanksgiving Day. IMM Culture av Department for første gang begynte å bli avholdt i fjor i Tyrkia "National Children's Composer Møte "sistnevnte Målet med konkurransen er at barn skal oppdage sitt potensial innen komposisjon.

Det nasjonale barnekomponistmøtet, som det pågår søknader om, avholdes i fire kategorier. 7 - 9 år, 10 - 12 år, 13 - 15 år og 16 - 18 årskategori der konkurransen ikke bare fra Istanbul, Tyrkia kan delta i alle barn fra hele innbyggerne i Republikken Tyrkia.

Det er ingen begrensninger på musikksjanger og instrument

Barn som søker i en av de fire kategoriene som passer for dem, kan søke fra nettadressen. Deltakelse i konkurransen, som ikke har noen musikalske sjanger og instrumentbegrensninger, oppnås ved å spille inn en video på minst 1 minutt og maksimalt 5 minutter og fylle ut søknadsskjemaet på samme adresse.

Mesternavn i juryen

Jurymedlemmene til det nasjonale barnekomponistmøtet; fiolinist Cihat Aşkın, komponist Turgay Erdener, cellist Ozan Evrim Tunca, fiolinist Derya Türkan, pianist og orkesterdirigent İbrahim Yazıcı, orkesterdirigent og komponist Oğuzhan Balcı og komponist Çiğdem Erken.

Deltakere i verkstedet blir kunngjort 15. april

Barnekomponister som skal velges ut av søknadene som et resultat av evalueringen av jurymedlemmene, er kvalifiserte til å delta i workshopen som holdes av dyktige trenere, som holdes online mellom 16. og 20. april. Vinnerne av komposisjonsverkstedet vil bli kunngjort 15. april.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar