Fire øvelser som hjelper deg å forbrenne fett

fjellklatrere
fjellklatrere

MACFit Merter Trainer Mustafa Güler delte fire effektive øvelser som hjelper å forbrenne fett for å få en fit kropp. Güler sa også at med enkle og effektive øvelser som fungerer i hele kroppen, kan man få muskler mens man brenner fett. “Jo mer intens trening, jo flere kalorier brenner vi. "Det er mulig å både gå ned i vekt og bli fastere ved å bruke 3-4 dager i uken på trening." Her er fire trinn for å nå målet:Dumbbell Squat Press (10-12 reps)
Denne sammensatte øvelsen, som består av en kombinasjon av knebøy og presser over hodet, hjelper til med å bygge store fettforbrennende muskelgrupper som skuldre, ben og hofter. Øvelsen som fungerer hele kroppen gjøres med et par manualer. Først henger du ned med manualene ved siden av skuldrene, og presser hælene mot bakken. Når du reiser deg, løfter du manualene over hodet. Gjør 10-12 reps.

dumbbell squat press
dumbbell squat press

Fjellklatrere - (10-12 reps)
Start bevegelsen med hendene på bakken og knærne på bakken med litt luft; Lag en rett linje over skuldre, hofter og ankler. Støt vekten din med hender og tær og fordel lasten jevnt. Fra denne posisjonen, trekk knærne mot brystet, hold kjernen stram og skift deretter foten du trakk på brystet. Gjør 10-12 reps.

fjellklatrere
fjellklatrere

Burpees - (10-12 reps)
Etter å ha landet i en stående knebøy posisjon, legg hendene på bakken rett foran føttene. For å skape plankeposisjonen på hånden, hopp tilbake med bena og ta en push-up posisjon. Ta deretter bena tilbake til brystet og hopp deretter kraftig for å fullføre bevegelsen. Gjør 10-12 reps.

burpees
burpees

Kettlebell Swings - (10-12 reps)
Ta tak i vannkokeren i begge hender, og åpne føttene litt bredere enn skulderbredden fra hverandre. Len deg fremover i hoftene, hold hodet høyt og brystet rett. Hold vannkokeren på skuldernivå når du holder armene rett. I mellomtiden må du sørge for å skyve vannkokeren ned med hoftekraften, klemme hoftene når vannkokeren er på skuldernivå. Gjør 10-12 reps.

kettlebell swing
kettlebell swing

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar