Volkswagen utvider sin SUV-familie med Taigo

volkswagen utvider suv-familien med taigo
volkswagen utvider suv-familien med taigo

Volkswagen har kunngjort navnet på den nye sporty SUV Coupe, som vil bli avduket veldig snart. Taigo er navnet på den nye SUV-en, som har en dynamisk og spennende design kombinert med avanserte teknologiske funksjoner.Taigo, som blir inkludert i Volkswagens nye SUV-modellfamilie i det lille segmentet, fremstår som en sporty crossover-modell. Den nye modellen, som har en dynamisk og imponerende design, vil bli tilbudt til salgs med økonomiske TSI-motoralternativer, standard LED-frontlykter, fullt digital cockpit og multifunksjonelle kjøreassistansesystemer.

Taigo vil bli produsert i Volkswagen, Nivus-modellen, som ble vellykket i Brasil, og vil bli produsert for det europeiske markedet. I slutten av 2021 i Europa er verdenspremieren på den nye CUV lansert i Tyrkia i begynnelsen av 2022 planlagt til sommeren.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar