Opplæring for Gendarmerie Aviation Fire Brigade Personnel fra DHMI

dhmiden gendarmerie luftfart brannslokking personell trening
dhmiden gendarmerie luftfart brannslokking personell trening

Opplæring for Gendarmerie Aviation Fire Brigade Personnel fra DHMI. Transport- og infrastrukturdepartementet DHMI Aviation Academy fortsetter å møte opplæringsbehovene til luftfartsindustrien. Opplæringen av 98 Gendarmerie Aviation Fire Brigade-personell fortsetter på akademiet, som verdsettes over hele verden for kvalitetsopplæringen det gir i henhold til ICAO- og EUROCONTROL-kriteriene som det er medlem av.

Opplæringen, som var planlagt for 98 ansatte ansatt i det tyrkiske innenriksdepartementet Gendarmerie General Command Aviation Presidency og startet 24. mai 2021, avsluttes 16. juli 2021. På treningene som er planlagt i fire grupper, vil hver gruppe få 60 timers trening.

Med sin sterke treningsinfrastruktur, erfarne medarbeidere og fysiske fasiliteter tar DHMI Aviation Academy sitt mål å føre vårt lands luftfart til verdensledelsen dag for dag.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar