Viktig besøk fra Metro Istanbul til Baku for nye samarbeid

viktig besøk fra metro istanbul til baku for nytt samarbeid
viktig besøk fra metro istanbul til baku for nytt samarbeid

Özgür Soy, daglig leder for Metro Istanbul, et av datterselskapene til Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), møtte Zaur Hüseyinov, president for Baku Metro, og Vüsal Aslanov, visepresident for Azerbaijan Railways, på to separate møter i Baku. Viktige samarbeidsbeslutninger ble tatt for å dra nytte av lederopplevelsen til Metro Istanbul for jernbanesystemprosjektene som skal gjøres i Baku.

Tyrkias største bybane jernbanesystemoperatør, Metro Istanbul, har nylig gjennomført sine innenlandske samarbeidsbesøk også i utlandet. Özgür Soy, daglig leder for Metro Istanbul, møttes i Baku, hovedstaden i Aserbajdsjan, med Zaur Hüseyinov, president for Baku Metro, og Vüsal Aslanov, visepresident for Aserbajdsjans jernbaner (ADY QSC), og holdt viktige møter i to separate møter.

“Vi ønsker å frakte tjenesten vi tilbyr til 16 millioner Istanbulitter til Baku”

Innenfor rammen av møtet i Baku med presidenten for Baku Metro, Zaur Hüseyinov, ble det foretatt et teknisk inspeksjonsbesøk til metrostasjonene, Metro Academy og Warehouse Workshop Area, og det ble besluttet å signere en samarbeidsavtale om utdanning og teknologideling mellom Baku Metro og Metro Istanbul.

Han bemerket at samtalene var fruktbare for begge sider, og daglig leder Özgür Soy sa: «Aserbajdsjanske folk er vårt broderlige folk. Med vår teknologi, erfaring og kunnskap om jernbanesystemer vil vi gjerne føre tjenesten vi tilbyr til 16 millioner Istanbulites til Baku. Tjenestemennene vi møtte i Baku uttalte også at de ønsker å dra nytte av vår ledererfaring. Sammen med presidenten for Baku Metro og hans varamedlemmer gjorde vi en studietur. Det er et stort behov for å fornye aldringssignalsystemet på eksisterende linjer i Baku. Som metrooperatør har vi et bredt spekter av erfaring med jernbanesystemteknologi på grunn av de forskjellige teknologiene vi bruker på våre linjer. I tillegg til å dominere jernbanesystemteknologier som operatør, produserer vi også vår egen teknologi sammen med vårt FoU-team. Slik sett vil vi gjennomføre mulighetsstudier for etablering av signalsystemet vi har utviklet i Baku. ”

"Vi vil gjennomføre en mulighetsstudie om virksomheten"

Daglig leder Soy, som også møtte visepresident for Aserbajdsjans jernbaner Vüsal Aslanov i Baku, sa: ”Vi hadde et veldig produktivt møte. De ba oss om å gjøre en mulighetsstudie om driften av passasjerlinjer. Forhandlingene fortsetter om samarbeid i pågående og planlagte arbeider, spesielt i elektromekaniske prosjekter.

Özgür Soy informerte om at Baku-delegasjonen vil komme til Tyrkia og besøke Metro Istanbul de neste månedene.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar