Toyota skal investere 3.4 milliarder dollar i batteri i USA

Toyota skal foreta en milliardbatteriinvestering i USA
Toyota skal foreta en milliardbatteriinvestering i USA
Abonner  


Toyota har annonsert at de vil investere omtrent 2030 milliarder dollar i bilbatterier i USA innen 3.4.

Med denne investeringen er det sikte på å utvikle og lokalisere bilbatterier, inkludert batterielektriske kjøretøy. Den nye investeringen vil bli gjort som en del av Toyotas globale batteriutviklings- og produksjonsplan på 13.5 milliarder dollar som ble annonsert i forrige måned.

Toyota Motor annonserte at de vil danne et nytt selskap for å støtte lokaliseringen av nordamerikansk batteriproduksjon og vil etablere et bilbatterianlegg i USA med Toyota Tsusho. Anlegget skal etter planen starte produksjonen i 2025. Med batterifabrikken skal det skapes 1,750 nye arbeidsplasser i Amerika.

Toyotas investering i elektrifisering, sammen med langsiktige bærekraftsmål for miljøet, vil gjøre det mulig for forbrukerne å kjøpe rimeligere elektriske biler. Samtidig har det som mål å redusere karbonutslippene ytterligere ved å lokalisere produksjonen.

En del av det nye selskapets aktiviteter vil inkludere å hjelpe Toyota med å utvide sin lokale forsyningskjede og produksjonskunnskap om litiumion-bilbatterier. Denne satsingen vil først og fremst fokusere på å produsere batterier til hybridbiler. Det vil også hjelpe Toyotas innsats for å bli karbonnøytral og bærekraftig.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar