Offentlige utdanningskurssertifikater vil bli tilgjengelig via e-forvaltning

sertifikater for offentlige utdanningskurs vil bli innhentet fra e-stat
sertifikater for offentlige utdanningskurs vil bli innhentet fra e-stat
Abonner  


Alle sertifikater for kursene organisert av offentlige utdanningssentre gjøres tilgjengelig gjennom e-Government-portalen. Det vil ikke lenger være nødvendig å gå til offentlige utdanningssentre for å få fagbrev.

Borgere som nettopp har mottatt dokumentene sine eller som ønsker å gjenvinne sine tidligere oppnådde sertifikater, vil enkelt kunne få tilgang til sine strekkodede sertifikater via e-Government-portalen.

Minister for nasjonal utdanning, Mahmut Özer, la merke til at det er laget en ny plan for å utvide og øke tilgjengeligheten til offentlige utdanningskurs organisert i henhold til kravene til innbyggerne innenfor rammen av livslang læring, "Vi har fullført en ny studie så at dokumentene og sertifikatene som er oppnådd i tilfelle disse kursene er vellykket fullført kan fås uten å gå til offentlige utdanningssentre. . Nå vil innbyggerne våre kunne få disse dokumentene og sertifikatene fra e-Government-portalen. Jeg vil takke våre generaldirektorater for informasjonsbehandling og livslang læring for å ha fullført dette prosjektet. ” sa.

Kunnskapsdepartementet arrangerer kontinuerlige kurs i offentlige utdanningssentre innenfor livslang læring. Med disse kursene har det som mål å støtte enkeltpersoner til å utvikle sine kunnskaper, ferdigheter og kompetanser.

Alle prosessene i kursene utføres med e-Common-systemet utarbeidet av departementet. I denne sammenhengen mottok 2021 millioner 37 tusen 821 innbyggere 524 millioner 44 tusen 619 sertifikater frem til oktober 327. Alle disse sertifikatene kan nå oppnås gjennom e-forvaltning.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar