Ankara Halk Ekmek på banen med mobile kjøretøy

ankara offentlig brød på feltet med mobile kjøretøy
ankara offentlig brød på feltet med mobile kjøretøy
Abonner  


Ankara Public Bread Factory distribuerte sine mobile kjøretøy i felten for å møte den økende etterspørselen etter økningen i brødprisene og for å forhindre at innbyggerne blir ofre. Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş forklarte at People's Bread Factory har økt sin daglige brødproduksjon til 1 million, "Køene foran People's Bread-kioskene opprørte oss alle. For å forhindre disse bildene vil vi også produsere på vår Halk Bread Factory på søndager, og vi vil selge fra våre mobile bakerier og kiosker.»

Ordfører i Ankara Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, kunngjorde at People's Bread Factory har økt sin produksjonskapasitet til 1 million per dag for å møte den økende etterspørselen.

Yavaş kunngjorde at prisene på Halk Bread ikke vil bli endret før mellagrene er oppbrukt etter økningen i brødprisene i markedet, og at det vil bli solgt for 1 lire og 25 cent, sa Yavaş i sitt siste innlegg på sosiale medier. medieberetninger: «Køene foran Folkets Brød-kiosker opprørte oss alle. For å forhindre disse bildene vil vi også produsere på vår Halk Brødfabrikk på søndager, og vi vil selge fra våre mobile ovner og kiosker," sa han og la til at de vil forhindre klager fra innbyggerne.

FØRSTE STOPPE FOR MOBILE KJØRETØY VAR KEÇİÖREN OG SINCAN DISTRIKTENE

Metropolitan Municipality People's Bread Factory tok nye tiltak etter at salgsprisen på 200 gram vanlig brød i markedet økte fra 1,75 TL til 2,25 TL.

2 mobile ovner begynte først å tjene i distriktene Sincan og Keçiören. Halk Ekmek, daglig leder Volkan Gönenç, besøkte det mobile bakeriet i Keçiören-distriktet, ga følgende informasjon om tiltakene som ble tatt:

– Vi lever i en veldig travel periode. Etterspørselen etter brød har økt voldsomt. Vi har økt fabrikken vår til full kapasitet og vi produserer mer enn 1 million brød per dag. For å kunne betjene innbyggerne bedre, serverer vi i regioner med høy tetthet, i tillegg til brødene vi produserer på fabrikken, samt i våre mobile bakerier.»

Bortsett fra de mobile kjøretøyene som vil tjene i Akyurt, Pursaklar, Mamak og Polatlı-distriktene, vil ytterligere kjøretøy også gi støtte til nabolagene der tettheten oppleves.

Mens brødkjøpene var begrenset til 10 stykker, uttrykte innbyggerne som handlet fra det mobile bakeriet, som begynte å servere over hele Keçiören-distriktet Pınarbaşı Mahallesi Fatih Caddesi-distriktets politiavdeling, sin tilfredshet med følgende ord:

-Senol Altinbas: «Jeg har bodd i Keçiören i 30 år. Det er en enorm fottur i brød. Gud velsigne ordføreren i Metropolitan Municipality og Folkets brødfabrikk. Vi er veldig glade for at de selger for samme pris."

-Ercan Interesse: «Vi var veldig fornøyde med at brødene ble solgt til samme pris. I Keçiören er antallet mennesker som lever i økonomiske vanskeligheter og pensjonister høyt. Jeg vil gjerne takke vår storbykommune for å hjelpe innbyggerne ikke bare i denne saken, men også i alle fag."

-Canberk Sezer: – Brødet er hevet, men det at Halk Ekmek ikke hevet er veldig bra for innbyggerne. Den selges fortsatt til en overkommelig pris, veldig bra.»

- Naciye Yukari: «Vi vil gjerne takke vår president Mansur. Ingen køer, takk. Vi er veldig glade for at Halk Ekmek er ren, rimelig og tilfredsstillende.»

-La oss smile: «Det var veldig hyggelig at brødet ikke ble hevet. Vi har ikke råd til andre brød.»

MER ENN 2 BRØDPRODUKSJONER I SINCAN

For å fortsette å yte service til publikum med kvalitetsprodukter og rimelige priser, vil Generaldirektoratet for offentlig brød fortsette å turnere distriktet med mobile ovner for å levere 250 gram brød produsert under hygieniske forhold til bredere masser.

Halk Bread Factory, som produserer 58 brød per dag med sitt mobile bakeri på adressen til Sincan District, Tandoğan Mahallesi Ata Caddesi No: 1/2, lar også innbyggerne se produksjonsprosessen live.

Folk fra Sincan, som sa at de kan nå brødet de elsker med glede, takket være den mobile ovnen, takket dem med følgende ord:

-Servet Yucel: ''Jeg var veldig fornøyd med brødpåføringen til Halk Bread Factory i mobile bakerier. Vi ser også forholdene brødet ble produsert under. Brød som selges på markeder er veldig dyrt. Hvis det ikke var for Folkets Brød, ville situasjonen til innbyggerne vært vanskeligere.»

-Zahid Yigit: "Jeg er veldig fornøyd med den mobile bakertjenesten og takker for at du selger brød billigere enn i utlandet."

-Harun Tanriverdi: «Jeg er veldig fornøyd med at det gjøres i mobile bakerier, vi ser brødproduksjonen live. Jeg vil også takke Halk Ekmek for å selge brød til publikum til rimelige priser.»

-Hassan Ay: «Jeg kjøper alltid brødet mitt fra Halk Ekmek og er veldig fornøyd. Som minstelønnsansatt takker jeg ham veldig for at han ikke har økt brødprisene.»

- Recep Bagkara: «Jeg liker måten brød produseres på i mobile bakerier, slik at innbyggerne kan se forholdene som brødet produseres under live. Jeg vil gjerne takke Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş, som tenker på innbyggeren og ikke hever brødet.

People's Bread Factory vil være åpen på søndager og vil selge brød til totalt 421 poeng, inkludert 7 offentlige brødbuffeer, 4 Başkent Market-filialer, 4 Factory Outlets og 436 Başkent-buffeer som serverer over hele byen.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar