Tyrkias ingeniørjenter valg for nye valg fullført

Tyrkias ingeniørjenter valg for nye valg fullført
Tyrkias ingeniørjenter valg for nye valg fullført
Abonner  


Basert på diskursen om at profesjoner ikke har kjønn, ble nye studentvalg for perioden 2021-2022 av Engineer Girls of Turkey (TMK)-prosjektet gjennomført innenfor Limak Foundation for å sikre at flere kvinner tar del i en mannsdominert sektor slik som engineering og at de er representert på like vilkår er gjennomført.

I løpet av søknadsprosessen som ble gjennomført på E-Bursum-plattformen mellom 20. september og 10. oktober, kom det inn 1100 søknader for den nye terminen. Som et resultat av grundige evalueringer ble 59 ingeniørstudenter fra forskjellige universiteter i Tyrkia valgt ut til TMK. Totalt 2021 studenter vil kunne dra nytte av den mangesidige støtten som tilbys ved TMK i løpet av semesteret 2022-150, sammen med studentene som fortsatte prosjektet fra tidligere semestre.

Blant de 150 studentene ved TMK, som tar i bruk en helhetlig og inkluderende tilnærming, er det spesielle spesialiteter blant programkriteriene som "Students under State Protection", "Syrian and Afghan Refugee Students", "Disabled Students", "Darüşşafaka Graduates", «Studenter i katastrofeområder» Det er også studenter som får tildelt kvote.

I universitetsprogrammet til prosjektet, som har pågått siden 2015 med partnerskapet til Limak Foundation, departementet for familie og sosiale tjenester, departementet for nasjonal utdanning og FNs utviklingsprogram, sertifikatprogrammer, online engelsk språkopplæring, sammen med stipendmuligheter for fremtidige kvinnelige ingeniørkandidater som studerer ved ingeniørfakultetene, tilbys mentorstøtte, internship, sysselsetting og nettverksmuligheter. Universitetsprogrammet gir de involverte studentene en mulighet for faglig, faglig og personlig utvikling med bevissthet om solidaritet og myndiggjøring. Studentene er også involvert i frivillig arbeid innenfor rammen av programmet. Innenfor rammen av programmet, som blir sterkere for hvert år med samarbeid; Spesielle avtaler med institusjoner i privat sektor som British American Tobacco, McKinsey, Nokia, Novumare Technology, Shell, Socar Tyrkia gir privilegerte rettigheter i utdanning, internship og ansettelse til TMK-studenter.

Fra og med det første året av prosjektet ble studenter som studerer ved avdelingene for henholdsvis data, miljø, elektro-elektronikk, industri, bygg, kjemi og maskinteknikk akseptert; Totalt 40 ingeniørstudenter, 54, 106, 110, 120, 130 og 6 år, hadde nytte av mulighetene som tilbys. Studenter som ble uteksaminert fra prosjektet, 560 Çanakkale Bridge, Arçelik, Aselsan, DSI, Garanti BBVA, Havelsan, Hepsiburada.com, Istanbul Airport, Northern Marmara Highway, LimakPort İskenderun, Roketsan, TEDAŞ, Turkcell, TUSAŞ, Türk Telekomda, Türk Telekomda , Yusufeli Han fortsetter sitt forretningsliv i mange viktige prosjekter og respekterte institusjoner som Dam og HEPP.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar