Alstom signerer avtale med Metrolinx for overhaling av pendlervogner

Alstom signerer avtale med Metrolinx for overhaling av pendlervogner
Alstom signerer avtale med Metrolinx for overhaling av pendlervogner
Abonner  


Alstom er resultatet av langt arbeid med GO Transit, en regional offentlig jernbanetjeneste for Stor-Toronto og Hamilton-regionen i Ontario, Canada. kunngjorde at de har signert en avtale med Metrolinx om overhaling av 94 BiLevel-pendlervogner.

Verdien av kontrakten er omtrent 118 millioner EUR. Oppussingsarbeid på BiLevel serie VII-biler vil finne sted ved Alstoms anlegg i Thunder Bay, Ontario, Canada. Mid-life overhaling og oppgraderinger av kjøretøy vil foregå over en toårsperiode

"Vi er glade for muligheten til å utvide vårt 45-årige partnerskap med GO Transit med overhalingen av disse BiLevel-kjøretøyene, og vi takker Metrolinx for deres fornyede tillit og tillit og anerkjennelse av den unike industrielle ekspertisen til teamet vårt på Thunder Bay," sa Michael Keroullé, president i Alstom Americas.

Hva er i pakken?

Oppdateringer av interiøret vil inkludere installasjon av oppdaterte stikkontakter med USB-porter, kosmetiske oppdateringer av paneler og møbeltrekk, komplett utskifting av kundeseter, oppgraderinger på toalettene og servicebevist LED-belysning.

Å forlenge levetiden til disse bussene vil tillate Metrolinx å ha sin eksisterende jernbaneflåte tilgjengelig for å støtte tjenesteforbedringer, inkludert GO Expansion-programmet, med mål om å tilby rimeligere tjenester for regionen.

Biler for den karakteristiske grønne og hvite GO Transit-flåten har blitt bygget ved Alstoms 45 500.000 kvadratmeter store anlegg i Alstoms Thunder Bay i over 36 år, og teamet fullførte den siste Metrolinx-ordren på XNUMX BiLevel-busser og tilgjengelige biler denne sommeren.

I over 20 år har Alstom vedlikeholdt mer enn tusen vognutstyr fra GO Transit buss- og lokomotivflåten.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar