Lions andel av transportinvesteringer i Bursa Metropolitans 2022-budsjett

Lions andel av transportinvesteringer i Bursa Metropolitans 2022-budsjett
Lions andel av transportinvesteringer i Bursa Metropolitans 2022-budsjett
Abonner  


Det prestasjonsbaserte budsjettet for 2022 til Bursa Metropolitan Municipality ble akseptert med et flertall av stemmene i den tredje sesjonen av novemberforsamlingen. Mens utgiftsbudsjettet til hovedstadskommunen er anslått til 3 milliarder 570 millioner lire, fikk transport brorparten av budsjettet med 20 prosent i distribusjon av tjenester. En investering på 2022 millioner TL er planlagt i transport i 730.

Den tredje sesjonen til Bursa Metropolitan Municipality Council ble holdt under formannskap av Metropolitan Mayor Alinur Aktaş. På møtet der også budsjettene til 17 distriktskommuner ble diskutert, ble budsjettet for 2022 til hovedstadskommunen diskutert. I tjenesteområdefordelingene til det resultatbaserte budsjettet for 2022 er transport 20 prosent, sosial- og helsetjenester 14 prosent, grøntområder og miljø 10 prosent, planlagt urbanisering 6 prosent, kultur og turisme 5 prosent, katastrofehåndtering er 4 prosent, og by og sosial orden er 1 prosent En andel på .

730 millioner budsjett for transport

Metropolitan Municipality har som mål å gjennomføre 2022 aktiviteter innen samferdsel i 730 med et budsjett på 74 millioner lire. Det er planlagt å fortsette produksjonen av Emek - City Hospital i jernbanesystemer og å fullføre Kent Square Terminal-linjen. Mens det er forventet at 10 prosent av University Görükle Metro Line vil bli fullført, vil krysset mellom Courthouse Junction og Çelebi Mehmet Boulevard European Council Boulevard bli fullført, Durmazlar og Yellow Street-kryss er også planlagt realisert med 10 prosent. Det forventes at Mudanya-veien Geçit Bademli-forbindelsesbroen, Mudanya-veien New Karaman-forbindelsesbroen, Nilüferköy Geçit-forbindelsesbroen, City Security Management System-broen og Samanlı-broene vil bli fullført, og Stadium Sogukkuyu-forbindelsesbroen vil bli fullført med en hastighet på 10 prosent. Igjen innen transport var det mål å gi 240 kilometer asfaltstøping, 300 kilometer overflatebelegg og 200 kvadratkilometer parkett, for å forbedre kvaliteten på eksisterende veier i ulike deler av byen og åpne nye veier .

Byomdannelse og grønne investeringer

Det er tenkt at hovedstadskommunen skal investere 2022 millioner TL i planlagt urbanisering og 211 millioner TL i grøntareal og miljøinvesteringer i 346.

Det er tenkt at ekspropriasjonene for Yiğitler Esenevler 75. Yıl Mahallesi Urban Transformation vil bli fullført i bytransformasjonsområdet, 20 prosent av ekspropriasjonene vil bli fullført i bytransformasjonsområdet vest for Atatürk Congress Culture Center, og 50 prosent av ekspropriasjonene vil bli fullført i Beşyol Junction Urban Transformation-området. Innen bydesign er bydesignprosjektet planlagt å fullføres på gatene Atatürk, Cumhuriyet og Çekirge Zübeyde Hanım. Mens Gökdere Nation's Garden og Demirtaş rekreasjonsområde skal stå ferdig i 2022, er det forutsett at den fysiske realiseringen vil være 10 prosent i Ürünlü Nation's Garden, 75 prosent i 50 Yıl Park og 20 prosent i Hasköy rekreasjonsområde.

Innen kultur og turisme, hvor en total investering på 166 millioner TL er planlagt, er det forutsatt at den fysiske realiseringen av Hanlar-regionen Çarşıbaşı Urban Design Project, Karacabey Cultural Center og Orhaneli Cultural Center vil være 50 prosent. Innenfor rammen av arbeidene innen historisk og kulturell arv, er det planlagt at den fysiske realiseringen vil nå 50 prosent i prosjektet med restaurering av landbruksskolen og fullføringen av Ertuğrulbey Square-søknaden, og transformasjonen av Bitinya Galleries til et digitalt museum.

Storbykommunen vil ikke gå på akkord med helse, utdanning og sosiale tjenester i 2022. Med sikte på å nå 16 tusen mennesker i 2022 med kort 10, vil Metropolitan Municipality ta med 10 nye babyarmer til Bursa neste år. kazanvil rope. Mens Rehabiliteringssenteret for Stray Animal, som er under bygging, planlegges ferdigstilt med en hastighet på 75 prosent, er det sikte på å fullføre Yenişehir- og Arababed-markedsområdene.

Budsjettet for 2022 til Metropolitan Municipality, utarbeidet på grunnlag av ytelse, ble akseptert med flertall av stemmene på forsamlingsmøtet.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar