Bud på Kartepe taubaneanbud vil bli tatt 25. januar

Bud på Kartepe taubaneanbud vil bli tatt 25. januar
Bud på Kartepe taubaneanbud vil bli tatt 25. januar
Abonner  


Metropolitans generalsekretær Gündoğdu og ordfører Kocaman foretok undersøkelser ved startpunktet for taubaneprosjektet som skal bygges i Kartepe.

Ordfører i Kartepe Mustafa Kocaman var vertskap for Balamir Gündoğdu, generalsekretær i Kocaeli Metropolitan Municipality. President Kocaman og Gündoğdu undersøkte stasjonsområdet til Kartepe Cable Car Project, som er Kocaelis 50-årige drøm, som vil starte fra Derbent-regionen.

Gundogdu og Kocaman taubane inspiserte prosjektområdet

SELSKAPETS FUNKSJONER kunngjorde PROSJEKTERNE SINE

Generalsekretær Balamir Gündoğdu, samt Kocaeli Metropolitan Municipalitys sjef for vitenskapsavdelingen Ayşegül Yalçınkaya og 3 representanter for selskapet som budde på taubaneprosjektet, deltok i gjennomgangen arrangert av ordfører Kocaman. Bedriftsrepresentanter ga teknisk informasjon til Gündoğdu og Kocaman om prosjektene deres.

DET GIVER VERDI TIL KARTEPE

Generalsekretær Gündoğdu gjorde oppmerksom på viktigheten av prosjektet og uttalte at de vil motta budfilene fra selskapene 25. januar. Prosjektet vil være cirka 5 kilometer langt og bygges på 2 stasjoner. Linjen, som vil bestå av 10 hytter til totalt 73 personer, vil kunne frakte 1500 personer i timen. Faktisk vil reisen ta 14 minutter. Prosjektet forventes ferdigstilt i løpet av 500 virkedager.

TAKK TIL MIN PRESIDENT TAHIR

Kartepes ordfører Mustafa Kocaman la merke til prosjektets betydning for Kartepe og Kocaeli, og sa: "Det var en viktig dag for taubaneprosjektet vårt, som vil være den viktigste reiselivsinvesteringen i distriktet vårt og byen vår, med avgjørelsen som skal tas. av vår Kocaeli Metropolitan Municipality. På stasjonsområdet i vårt Derbent-distrikt, vår hovedstadsgeneralsekretær, Mr. Sammen med Balamir Gündoğdu lyttet vi til den tekniske informasjonspresentasjonen til de 3 selskapene som byr på prosjektet og konsulterte på stedet. For hans besluttsomhet og innsats fra begynnelsen av investeringsprosessen i taubaneprosjektet, har vår ØNH-president Mr. Assoc. Dr. Jeg vil gjerne takke Tahir Büyükakın og hans verdifulle team for deres innsats. Vår konstruksjonsprosess for taubane vil akselerere med mottak av bud og fastsettelse av entreprenørselskapet 25. januar," sa han.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar