Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Anbud har ikke blitt gjort på fem og et halvt år

Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Anbud har ikke blitt gjort på fem og et halvt år
Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Anbud har ikke blitt gjort på fem og et halvt år
Abonner  


Ved å si at det ikke har vært et anbud for jernbanen og forbindelseslinjene på Yavuz Sultan Selim-broen siden 2016, da broen ble åpnet, sa IYI Party Istanbul bystyremedlem og IMM Transportation and Traffic Commission-medlem Suat Sarı: "Hvorfor har" Er togsporet bygget i fem og et halvt år? "Har staten noe imot å gjøre det uplanlagt når man bygger en bro?" spurte han.

Toganbudet for veien på Yavuz Sultan Selim-broen, som ble innviet av samferdsels- og infrastrukturdepartementet i 2016 med setningene «den bredeste broen i verden», er fortsatt ikke laget.

Sena Tufan fra Cumhuriyet til nyhetene I følge; "Good Party Istanbul bystyremedlem og IMM Transportation and Traffic Commission-medlem Suat Sarı reagerte på departementets unnlatelse av å åpne et anbud og sa: "Da broen ble fullført for fem og et halvt år siden, ble den lansert som 'den den bredeste broen i verden. Kostnaden for brua øker når den gjøres bredere. Du bygde togsporet, hvorfor har du ikke gjort anbudet på fem og et halvt år, du kunne ikke ta toget i bruk? Gjør statssinnet det uplanlagt når man bygger en bro? Driftskostnadene som ble brukt på broen var bortkastet," sa han.

«DET ER OGSÅ KOMMET TIL PARLAMENTET»

IYI-partimedlem Sarı sa at toganbudet for Yavuz Sultan Selim-broen, som ikke ble gjort, ble brakt på dagsordenen til parlamentet, men myndighetene kom ikke med en uttalelse som avklarte saken. Sarı stilte spørsmål om emnet til transport- og infrastrukturdepartementet og brukte følgende utsagn: «Hvorfor har ikke toganbudet blitt gjennomført ennå, og når vil det bli holdt? Hvor mye budsjett ble beregnet for jernbane-Gebze-Yavuz Sultan Selim Bridge Istanbul Airport-linjen? Er det avsatt budsjett til dette arbeidet i 2022 av Samferdselsdepartementet og Generaldirektoratet for Riksveier? Hvor mye har blitt betalt til operatøren ICA, i dollar, til dags dato?"

DRIFTSTID VIL UTLØPE

Da byggingen av broen ble fullført i 2016, sa samferdselsminister Ahmet Arslan: «Et sted er reservert for jernbanen, som går og kommer frem og tilbake på broen. fra den tredje broen HalkalıDet er ventet at anbudet for det 62 kilometer lange prosjektet frem til ' vil bli realisert i løpet av de kommende månedene. IC İÇTAŞ-ASTALDI JV-selskaper ble annonsert som entreprenør for broen. ASTALDI JV overførte sine aksjer til IC İÇTAŞ, og driftsperioden til brooperatøren IC İÇTAŞ ble annonsert som 7 år og 9 måneder. Denne perioden slutter i august 2024.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar