Subaşı mekanisk parkeringsplass fullført testprosess fortsetter

Subasi Mekanisk parkeringsplass fullført testprosess fortsetter
Subaşı mekanisk parkeringsplass fullført testprosess fortsetter

Byggingen av den 2-etasjes mekaniske parkeringsplassen av Samsun Metropolitan Municipality er fullført. Testprosessen av det mekaniske systemet fortsetter. Systemet, som lar sjåfører parkere bilene sine urørt, vil bli tatt i bruk så snart som mulig. Den 2-etasjes mekaniske parkeringsplassen bygget av Metropolitan Municipality på Subaşı-plassen teller dagene for åpningen. Parkeringsplassen, som vil tjene med et fullt autonomt system og programvare med høy hastighet-energieffektivitet, vil ta mellom 3 og 5 minutter før et kjøretøy bringes. Med åpningen av parkeringsplassen, hvor testfasene for tiden gjennomføres, vil trafikkaoset i regionen ta slutt.

På parkeringsplassen vil tiden for å bringe et kjøretøy også være mellom 3 og 5 minutter. Parkeringsplass som kan overvåkes med sikkerhetskameraer 24 timer i døgnet; Designet i henhold til den nyeste teknologien. Samsun Metropolitan Municipality-ordfører Mustafa Demir sa: "Byggearbeidene til Subaşıs mekaniske parkeringsplass, som vi bygget på et totalt areal på 1472 kvadratmeter, er fullstendig ferdigstilt. Testfaser pågår. Parkeringsplassens struktur er et helautomatisk mekanisk system og ble bygget i 2 etasjer. Innenlandsk teknologi ble også brukt i prosjektering, design, programvare, produksjon og anvendelse av dette stedet.

President Demir sa: "Parkeringsplassen vil fungere med et system som lar sjåfører parkere kjøretøyene sine urørt. Med dette prosjektet vil vi ikke bare gi et estetisk bidrag til Samsun når det gjelder urbanisme, men også tilby en teknologisk, praktisk, økonomisk og pålitelig løsning til våre medborgere.

Parkeringsplassen, som fortsatt er i testfase, er planlagt tatt i bruk etter at landskapsarbeidene er fullført.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar