CZN Burak uttalte om helsestatusen hans

CZN uttalt om Buraks helsestatus
CZN Burak uttalte om helsestatusen hans

Burak Özdemir, kjent som CZN Burak, kom med en uttalelse angående påstandene om at han hadde en svulst i hjernen. Özdemir benektet anklagene på sin sosiale mediekonto.

Påstander om at Burak Özdemir, eieren av restaurantkjeden, kjent som CZN Burak, hadde en svulst i hjernen, kom frem.

Burak Özdemir, som har nådd millioner av følgere med videoene han delte på TikTok og Instagram, og åpnet restauranter i forskjellige deler av verden, kom med en uttalelse om helsestatusen hans fra sin sosiale mediekonto.

Özdemir sa i sin uttalelse på sin teitter-konto, "Hei alle sammen, tusen takk for dine gode ønsker. Det er ikke noe dårlig. Vennligst ikke stol på falske nyheter og delinger. Takk, velbekomme. Det vakreste båndet er kjærlighet.»

CZN uttalt om Buraks helsestatus

Hvem er CZN Burak, hvor er han opprinnelig fra, hvor gammel er han?
CZN Burak eller hans egentlige navn Burak Özdemir ble født 24. mars 1994 i Istanbul. Han er opprinnelig fra landsbyen Hatay Yayladağı Yoncakaya. Han er eieren av restaurantkjeden Hatay Medeniyetler Sofrası. Han ble kjent som «Smiley bae» og ble en internettkjendis ved å publisere matlagingsprogrammene sine på sosiale medieplattformer, hvor han lagde retter fra arabisk og anatolsk mat mens han smilte til kameraet.

Med støtte fra faren, som er eier av et tekstilfirma, åpnet han en kebabbutikk kalt Hatay Medeniyetler Lokantası i Aksaray i 2009. I løpet av få år åpnet de forskjellige filialer og etablerte en restaurantkjede. Burak Özdemir ble kjent med matvideoene han delte på sosiale medier. Instagram-kontoen har nådd høye følgertall. Han er kjent for å lage mat uten å ta øynene fra kameraet i videoene sine.

CZN Burak-restauranter

  • CZNBURAK Taksim
  • CZNBURAK Aksaray
  • CZNBURAK Etiler
  • CZNBURAK Dubai
  • CZNBURAK Qatar (snart)

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar