Tyrkiske stjerner vil fly til Rize Artvin flyplass

Tyrkiske stjerner vil fly til Rize Artvin flyplass
Tyrkiske stjerner vil fly til Rize Artvin flyplass

Turkish Air Force aerobatic team Turkish Stars vil opptre i Rize for Rize Artvin Airport, som åpnes 14. mai.

Turkish Stars, aerobatic-teamet til det tyrkiske luftvåpenet, som er det eneste aerobatic-teamet i verden som opptrer med 8 supersoniske fly, vil utføre et pre-åpningsshow på grunn av åpningen av Rize Artvin Airport.

President og AK-partiformann Recep Tayyip Erdoğan vil innvie Rize Artvin lufthavn lørdag 14. mai 2022 kl. 14.00:XNUMX. Før åpningen som holdes på flyplassområdet i Pazar-distriktet, vil også aerobatikkteamet til det tyrkiske luftforsvaret, Turkish Stars, opptre.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar