Flyreiser Starter fra Europa til Koca Seyit flyplass

Flyreiser Starter fra Europa til Koca Seyit flyplass
Flyreiser Starter fra Europa til Koca Seyit flyplass

Etter turistinvesteringene til Balıkesir Metropolitan Municipality startet Pegasus og Corendon Airlines flyvninger til Koca Seyit lufthavn.

Første flyvning til Koca Seyit lufthavn finner sted 23. juni (i dag) klokken 13.30, når Pegasus Airlines-flyet fra Tyskland Düsseldorf lander på Koca Seyit lufthavn.

Flyreiser vil fortsette med ankomsten av Corendon-flyselskapene fra Köln og Düsseldorf fra og med 29. juni 2022.

Arbeidene med blått flagg utført av Balıkesir Metropolitan Municipality i Gulf-regionen fra Ayvalık Sarımsaklı til Edremit Altınoluk vakte oppmerksomheten til verdensturismen, hvis kystplanlegging, helseturisme, gastronomi og kulturstudier er på jakt etter uutforskede ruter. Takket være reiselivsmøtene som ble holdt under ledelse av storbyen, kom det gode nyheter fra flyselskapene mens reiselivsbyråene var på jakt etter å komme direkte til Gulfen fra Europa. Ordfører Yücel Yılmaz sa at kontaktene som ble tatt med innsatsen til Balıkesir Governorship, Balıkesir Metropolitan Municipalitys relevante enheter og sektoren bærer de første fruktene: "Oversjøiske flyvninger har offisielt startet fra to europeiske byer til Balıkesir Koca Seyit Airport." sa.

Fra 2020 har vi rett til å representere tittelen EDEN (European Destinations of Excellence), som er den utmerkede destinasjonsprisen gitt av EU-kommisjonen, med temaet "Health and Well-being Tourism", på vegne av landet vårt. . kazanMed «Aeneas Cultural Route», som startet i Tyrkia og ble godkjent som den første sjøveien av European Cultural Routes Institute, begynner Balıkesir å høste fruktene av den store innsatsen som er lagt ned for å bli reisemålet valgt av europeiske turister, som var tungt arrangert av europeiske turister i de første årene av turisme i vårt land.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar