Hvordan startet Marmaris-skogbrannen, av hvem?

Hvordan ble Marmaris-skogbrannen startet av hvem?
Hvordan Marmaris skogbrann startet, av hvem

Innenriksminister Süleyman Soylu ga informasjon om skogbrannen som brøt ut og fortsatt fortsetter i Marmaris-distriktet i Muğla.

Minister Soylu uttalte følgende i sin tale:

«Fra og med natten fortsatte arbeidet vårt til morgenen. Fra morgenen av jobbes det videre på land og i luften med nye lag. For første gang er TAF-helikoptre, som kan kaste 7 til 10 tonn vann på en gang, på vakt.

Vi opplever ikke vår første katastrofe. Vi sto overfor de største brannene i verden i fjor. Med de ofrene som hver av våre organisasjoner har gjort, har kampen blitt satt sammen.

Vi er alle barn av dette landet. Hvis det brenner, er det vårt ansvar å redde selv et tre. Siden begynnelsen av dette året har skogbruksdepartementet satt seg ned med alle våre institusjoner og demonstrert hvordan offentlige kjøretøy kan brukes.

Når det gjelder helikoptre med nattsyn, er dette en svært risikabel virksomhet. Jeg vet ikke om de vet hvor mange steder i verden den er laget. Det ble lagt planer for nattsynshelikoptre. Helikoptre med nattsyn vil starte flyvninger i dag-i morgen. Vi har en beslutning om hvordan brannen startet og av hvem.»

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar