Bolaman River OSB Bridge fullført

Bolaman River OIZ Bridge fullført
Bolaman River OSB Bridge fullført

Fatsa-ordfører İbrahim Etem Kibar, som gjorde viktige investeringer i byen som et resultat av møtene hans med departementet for transport og infrastruktur, sammen med Ak Party District-president İsa Yüksel og 7. regiondirektør for motorveier Rıfat Silov, Bolaman River OSB Bridge, 10 km på Fatsa-Ilıca Highway undersøkte veiutvidelse og asfaltbelegg og forbedringsarbeid ved Aybastı-krysset.

“VI KOBLET TO SIDER MED BOLAMAN OSB BRIDGE”

Fatsa-ordfører İbrahim Etem Kibar, som sa at Bolaman 2. motorveibro vil lette transporten til den organiserte industrisonen og redusere trafikktettheten, sa: "Sammen med vår 7. regionale direktør for motorveier Rıfat Silov og vår distriktspresident İsa Yüksel; Vi foretok inspeksjoner på dobbeltfeltskjøretøyet og gangbroen som skal forbinde vår organiserte industrisone, som ble fullført på kort tid som 7 måneder, ved Bolaman-elven med hovedveien. Takket være prosjektet, som er 154 meter langt, 15 meter bredt og inkluderer en 5 meter lang gangsti, har vi koblet sammen de to sidene. Overføringer i vår organiserte industrisone vil være ganske avslappet og trafikktettheten vil avta.» sa.

«10 KM MED HÅRLETTET VEJARBEID I ILICA, TURISME REGIONEN SKAL FULLFØRES.»

Fatsa-ordfører İbrahim Etem Kibar, som undersøkte veiutvidelsen og det varme asfaltbelegget på ruten som fortsetter å bli fornyet med fullføringen av livet til Ilıca-motorveien i turistregionen Fatsa, sa: "Den 10 kilometer lange delen av 7 km veiutvidelse og varmt asfaltarbeid er fullført. Innen utgangen av måneden vil de resterende 3 km veien være ferdig og en svært komfortabel transport vil bli realisert i vår region. Jeg ønsker at renoveringen av motorveien Fatsa-Ilıca vil være fordelaktig for alle våre nabolag på ruten.» han sa.

"VI STARTET REGLER VED 7 VIKTIGE JURISDIKSJONER I VÅR FATSA."

Fatsa-ordfører İbrahim Etem Kibar uttalte at de foretok inspeksjoner ved Aybastı Junction innenfor rammen av forbedringsarbeid i områder der det oppleves trafikkproblemer i Fatsa.

“ Sammen med vår regionale direktør for motorveier Rıfat Silov og vår distriktspresident İsa Yüksel; Vi foretok inspeksjoner ved Aybastı Junction, hvor vi begynte å jobbe innenfor rammen av forbedringsarbeid i områder der det oppleves trafikktetthet i byen vår. Vi startet opplegget i 7 kryss. Med arbeidene vi skal gjøre ved Aybastı Junction, Meydan Junction, Bus Station Junction, Stadium Junction, Dolunay Junction, Kutlukent Junction og Great Industrial Site Junction, planlegger vi å minimere tettheten i bytrafikken og antallet mulige trafikkulykker. Jeg vil gjerne takke og respektere vår minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, som har muliggjort realiseringen av viktige investeringer for byen vår innen transport og infrastruktur.» han sa.

Günceleme: 11/03/2023 13:22

Lignende annonser